Πε. Απρ 25th, 2024

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αγαπητά μου παιδιά. μετά από αρκετά χρόνια επίπονων και επίμονων προσπαθειών έφθασε η περίοδος που θα δείτε τους κόπους να ανταμείβονται. Οι στόχοι σας είναι πια εγγύτερα απ’ όσο διανοείστε και απομένουν λίγες μέρες για την επίτευξή τους.

Μία δύσκολη και απαιτητική σχολική χρονιά, κυρίως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που μετέβαλε πλήρως τις ζωές όλων μας, πλησιάζει στο τέλος της. Καταφέρατε να αντιμετωπίσετε όλα τα προβλήματα, απτά και μη, με τη στήριξη της οικογένειάς σας, των δασκάλων και των φίλων σας και να αποδείξετε πως με την προσπάθεια και τη θέληση ακόμα και βουνά μετακινούνται.

Θέλω από τη μεριά μου και αναλογιζόμενος το ρόλο του γονέα πρωτίστως και του εκπαιδευτικού δευτερευόντως να σας συγχαρώ για τα ατελείωτα μερόνυχτα που ενώ τα μάτια έκλειναν είπατε «λίγο ακόμα». Για όλες τις στιγμές που χρησιμοποιήσατε μια αποτυχία σαν μεγαλύτερο κίνητρο για την επόμενη επιτυχία. Για το κουράγιο που επιδείξατε σε μία χρονιά που όμοιά της δεν έχει υπάρξει και ελπίζουμε να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά.

Κυρίως επιθυμώ να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις που ξεκινούν σήμερα. Γνωρίζω πόσο πολύ θέλετε να τελειώσει το διάβασμα και να χαρείτε τις διακοπές σας. Πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα όμως και να δώσετε τώρα το 101% των δυνατοτήτων σας για να κάνετε το πρώτο βήμα ούτως ώστε να βγουν αληθινά όλα τα όνειρά σας για το μέλλον.

«Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά, έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα» τραγούδησε ο σπουδαίος Διονύσης Σαββόπουλος και αν κάτι ξέρουν στον υπερθετικό βαθμό τα παιδιά είναι να μας εκπλήσσουν ευχάριστα. Ξέρω λοιπόν πως μόνο εσείς μπορείτε να μας αποδείξετε ότι η ζωή δεν σταματάει και είναι στο χέρι μας να επιστρέψουμε στην πλήρη κανονικότητα. Και να θυμάστε πως τίποτα δεν τελειώνει με τις Πανελλήνιες. Αντιθέτως τώρα ξεκινούν όλα. Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου.

                                                                          ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΤΑΓΑΡΑΣ

                                                                         ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

                                                                       ΜΟΝΑΔΩΝ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

                                                                                   ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ