Τρ. Μάι 7th, 2024

Δημήτρης Μανωλάκης: Με μεράκι, ενθουσιασμό και αίσθημα ευθύνης ξεκινάμε τη νέα θητεία μας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αγαπητοί φίλοί συνδημότες

Κατ’ αρχήν να ευχηθώ καλή χρονιά, καλή και δημιουργική θητεία για κάθε επιτυχία, σε όλο το νέο δημοτικό συμβούλιο και στον Δήμαρχο μας ιδιαιτέρως, για το κοινό όφελος.

Οι συνδημότες μας, μας ψήφησαν και επιθυμούν τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Αρχής με δημοκρατική συμμετοχή όλων των εκλεγμένων, πιστοί στις αρχές, τις αξίες, τα ιδανικά μας! Με οδηγό το πρόγραμμα μας, θα παραμένουμε αδιαπραγμάτευτα κοντά στους πολίτες για το καλό του τόπου μας, για πρόοδο και ανάπτυξη. Με μεράκι, ενθουσιασμό και αίσθημα ευθύνης ξεκινάμε τη νέα θητεία μας, με ταπεινότητα και εργατικότητα προσπαθώντας για το καλύτερο.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω έναν προς έναν όλους τους συνδημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους! Ευχαριστώ τη δική μου οικογένεια, που διακριτικά, αλλά ουσιαστικά, βρίσκεται πάντα εκεί να με στηρίζει και να μου θυμίζει για ποια πράγματα αξίζει να παλεύω και να μάχομαι καθημερινά.

Ευχαριστώ και τους υποψήφιους του Συνδυασμού μας, εκείνους ειδικά που αν και δεν εκλέχτηκαν, είναι και σήμερα δίπλα μας και θα είναι και στη διάρκεια της θητείας μας.

Δημήτρης Μανωλάκης

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κορινθίων