Κυ. Απρ 28th, 2024

Δημήτρης Πιστεύος: 100 μέρες μέχρι την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ για τον Δήμο Σικυωνίων

Κοινοποίηση ειδήσεων

1η  Ιουλίου 2023. Το ορόσημο των 100 ημερών πριν την αλλαγή της δημοτικής αρχής εντοπίζει ο συνδυασμός «Επόμενη Μέρα» δίνοντας στη δημοσιότητα το όραμά του για το Δήμο Σικυωνίων και καλλιεργώντας την προσδοκία για μια πραγματική -και ουσιαστική- αλλαγή, προς το συμφέρον του τόπου και των δημοτών.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΟΡΑΜΑ:

Να γίνει ο Δήμος Σικυωνίων παράδειγμα προς μίμηση στην Ελλάδα, με ισχυρή αγροτική, πολιτιστική και τουριστική ταυτότητα, σύγχρονες υποδομές και υπηρεσίες, πηγή έμπνευσης για τους κατοίκους του, τους οποίους θα παρακινεί για τη συμμετοχή τους και τη συν-διεκδίκηση του μέλλοντος που μας αξίζει.

Όπως τόνισε ο κ. Δημήτρης Πιστεύος, επικεφαλής της «Επόμενης Μέρας» και υποψήφιος Δήμαρχος: «Θελήσαμε να μοιραστούμε το όραμά μας με όλους γιατί η Επόμενη Μέρα μάς αφορά όλους! Είναι ένα όραμα που έχει μελέτη, δεν είναι απλώς ωραίες λέξεις και δράσεις που θα κατευθύνονται χωρίς στόχο.  

Έχουμε ακόμα 100 μέρες μπροστά μας για να «δείξουμε» στους συντοπίτες μας, την Επόμενη Μέρα που οραματιζόμαστε.  Θέλουμε να τους φέρουμε κοντά μας με ρεαλιστικά επιχειρήματα για το σχέδιό μας, με τη διάθεσή μας να αγωνιστούμε, με την πίστη μας για το αποτέλεσμα

Είμαστε πλέον μια μεγάλη ομάδα που μοιράζεται αυτό το όραμα και θα γίνουμε ακόμα περισσότεροι και πιο ισχυροί».