Πα. Μάι 3rd, 2024

Δημήτρης Πρωτοπαπάς: Για τον κ. Σταυρέλη και για όσους έχουν κοντή μνήμη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Για τον κ. Σταυρέλη και για όσους έχουν κοντή μνήμη.

Αφορμή για το σημερινό Δελτίο Τύπου είναι  αφ’ ενός μεν η σύγχυση που προκάλεσε το προηγούμενο Δελτίο Τύπου μας σχετικά με τη συνέντευξη του δημάρχου και αφ’ ετέρου  η επιθυμία μας να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας  όχι μόνο για το παρόν αλλά και για τοπαρελθόν.

Στο προσκήνιο οι δύο πρωταγωνιστές υποψήφιοι δήμαρχοι Νανόπουλος-Σταυρέλης ανταλλάσσουν πυρά για τις εκατέρωθεν μετακινήσεις συμβούλων, για τον αν ήταν έμμισθοι οι άμισθοι, αν ήταν χρήσιμοι ή ελλιπείς που μόνο μειδιάματα προκαλούν.

Εμείς ανατρέχουμε στο παρελθόν και με τη βοήθεια της τεχνολογίας παρουσιάζουμε στοιχεία που, δυστυχώς, δεν τιμούν τον κ. Σταυρέλη.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο  της 15/9/ 2021 ο κ. Σταυρέλης, με αφορμή την αποχώρηση του  δημοτικού συμβούλου Βασίλη Ταγαρά και την προσχώρησή του στο συνδυασμό του κ. Νανόπουλου αναφώνησε «Ποιος διοικεί τελικά αυτόν τον δήμο”.

Παράλληλα στο ίδιο Δημοτικό Συμβούλιο θαυμάζουμε την οξύτητα των αντιπαραθέσεων μεταξύ  των κ.κ. Πνευματικού- Νανόπουλου. Σήμερα, εν έτει 2023,  είναι δύο καλοί φίλοι και συνεργάτες σε κοινό αγώνα κατά της Πνοής Δημιουργίας με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Νίκο Σταυρέλη.

Πέρασαν δύο χρόνια από τότε…

Στις 2 Ιουλίου 2023 ο κ. Βασίλης Ταγαρά, που εκλέχτηκε με το ψηφοδέλτιο της Πορείας Ευθύνης του Α. Πνευματικού και προσχώρησε στη Συμμαχία Πολιτών του κ. Νανόπουλου, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του  με τον συνδυασμό «Πνοή Δημιουργίας» του κ. Νίκου Σταυρέλη. Η τέλεια πιρουέτα, με τριπλό άξελ και πεταχτό άλμα.

Και ώ του θαύματος!  Ενώ το 2021 ο κ. Σταυρέλης ήθελε να μεταβεί στον Εισαγγελέα διότι κάποιος επιχειρηματίας ασκούσε πιέσεις στον κ. Ταγαρά Βασίλειο ώστε να προσχωρήσει στην παράταξη Νανόπουλου και αναφωνούσε «Ποιος διοικεί τελικά αυτόν τον δήμο;”  μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Ταγαρά με τον συνδυασμό του περιχαρής ανακοίνωσε :«Περιποιεί ιδιαίτερη τιμή για μένα να υποδεχθώ στην ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ την υποψηφιότητα του Βασίλη Ταγαρά.»

Εν κατακλείδι, όταν ο κ. Ταγαράς προσχωρούσε  στην Συμμαχία Πολιτών του κ. Νανόπουλου, ο κ. Σταυρέλης ήθελε να πάει στον Εισαγγελέα. Σήμερα, η προσχώρηση του κ. Ταγαρά στην παράταξή του «περιποιεί ιδιαίτερη τιμή» Το καλλιτεχνικό πατινάζ στο μεγαλείο του με πολλές πιρουέτες, άξελ, περιστροφές στον αέρα , σε λίγες γραμμές του κ. Σταυρέλη. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Θα παρακαλούσαμε τον κ. Σταυρέλη να μετρά τα λόγια του όταν αναφέρεται στην Πράσινη Πόλη. Η Πράσινη Πόλη έχει μνήμη, γνώση των πραγμάτων, μελετά  και ενημερώνει.