Τε. Ιούλ 3rd, 2024

Δημογλίδου: Συνελήφθη εμπρηστής για δεύτερη φορά μέσα σε 15 μέρες – Ήταν έξω με αναστολή

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, μίλησε στον ΣΚΑΪ και στους «Αταίριαστους» και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι εμπρηστής στη Ραφήνα συνελήφθη το πρωί της Κυριακής για δεύτερη φορά μέσα σε 15 μέρες, ενώ βρισκόταν έξω με αναστολή.

«Η προανάκριση ανήκει στην Πυροσβεστική», όπως επεσήμανε η κ. Δημογλίδου, ενώ προσέθεσε πως «ο δράστης είχε κάποιους περιοριστικούς όρους και συνελήφθη ξανά».

Παράλληλα, στάθηκε στο ότι ο κόσμος υπήρξε απόλυτα συνεργάσιμος με την Αστυνομία στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών υπό την καθοδήγηση των πυροσβεστών, τονίζοντας ότι «υπήρχαν αρκετοί συμπολίτες μας που δεν μπορούσαν να εγκαταλείψουν τις οικίες τους και έπρεπε να φτάσει περιπολικό να συνδράμει στη μετακίνησή τους».

«Όπου υπάρχει Πυροσβεστική σε επιφυλακή, υπάρχει και η Αστυνομία. Είναι πιθανόν να υπάρχουν πτώσεις δέντρων ή πυλώνων της ΔΕΗ, οπότε παραμένουμε εκεί, διότι ίσως δεν πραγματοποιηθεί κυκλοφορία σε κάποιους δρόμους. Φυσικά θα ανανεώνουμε και εμείς τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις όσο περνούν οι ώρες».

policenet.gr