Πα. Απρ 19th, 2024

Διαγραφή Μπογδάνου από την “Εθνική Δημιουργία” – Τι ανέφεραν Κρανιδιώτης – Τζήμερος

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Θάνος Τζήμερος έγραψε σε ανάρτησή του πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διαγράφεται από την παράταξη λόγω, μεταξύ άλλων, του αλαζονικού του χαρακτήρα.

Λύεται η συνεργασία του Θάνου Τζήμερου και του Φαήλου Κρανιδιώτη με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο που υπήρξαν συνιδρυτές της Εθνικής Δημιουργίας.Το πρωί της Τετάρτης, ο Θάνος Τζήμερος ανακοίνωσε πως ο βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος διαγράφεται από την πολιτική παράταξη.Λόγοι της διαγραφής, όπως αναφέρει, ήταν «προσωπική στρατηγική του, η αμετροεπής και αντιδεολογική συμπεριφορά του […] και ο αλαζονικός του χαρακτήρας».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου:«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.

Θάνος Τζήμερος

Φαήλος Κρανιδιώτης».

Πηγή: voria.gr