Πα. Απρ 19th, 2024

Διανομή προϊόντων Τ.Ε.Β.Α. στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Κοινοποίηση ειδήσεων
This image has an empty alt attribute; its file name is 21-05-30_220234_WonderFox_Photo_GIF_001_(1).gif

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA), πρόκειται να πραγματοποιήσει νέα διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ.
 
Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν και συμμετέχουν στο ΤΕΒΑ.

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ και αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει τη μέρα διανομής, τα τρόφιμα μπορεί να παραλάβει συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο, αλλά απαιτείται εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου. Εξουσιοδότηση που δε θα φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής θα πρέπει να συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας του εξουσιοδοτούντος ωφελούμενου και επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του Αστυνομική ταυτότητα του προσώπου που θα παραλάβει.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο Ξυλόκαστρο τη Τετάρτη 15 και Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, στο κοινωνικό παντοπωλείο Ξυλοκάστρου (Νικηταρά 15 – πλησίον Ι.Ναού Αγίου Μακαρίου) από τις  8:30 έως τις 14:00 και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στο Δερβένι (Δημαρχείο) από τις 8.30 έως τις 14.00.
 
Προς αποφυγή συνωστισμού, οι δικαιούχοι παρακαλούνται να προσέρχονται κατά τις ώρες που αναφέρονται στο γραπτό μήνυμα που θα λάβουν ατομικά στο κινητό τους τηλέφωνο. Κατά τη διάρκεια των διανομών θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και δημόσιας ασφάλειας. Δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας, οι πολίτες που θα προσέλθουν στο χώρο υποχρεούνται  να φορούν μάσκα.

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με γραπτό μήνυμα στα κινητά τους για την ακριβή ώρα που θα προσέλθουν.

Για πληροφορίες  μπορείτε να απευθύνεστε:
Δικαιούχοι  Ξυλοκάστρου στο τηλέφωνο 2743360221 (κα Παπαστεφάνου και κα Σούρλου)
Δικαιούχοι Δερβενίου στο τηλέφωνο 2743360101 (κος Καίτσας)