Πα. Απρ 19th, 2024

Δωρεά Φορητού Απινιδωτή στο αγροτικό ιατρείο Σοφικού

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον Εκτελεστικό Διευθυντή Κο Evgeny Ignantov και τον Κο Αθανάσιο Σμυρνή ,υποδιευθυντή υποκαταστήματος της “Euroins” Ασφαλιστικής Εταιρείας, για τη δωρεά ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή τελευταίας τεχνολογίας, ο οποίος θα τοποθετηθεί σε χώρο του Αγροτικού Ιατρείου Σοφικού, και θα συμβάλει στην άμεση αντιμετώπιση περιστατικών καρδιοαναπνευστικής ανακοπής και στη δημιουργία αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες της περιοχής μας. 

Η εν λόγω δωρεά είναι προσφορά ουσίας και η πράξη αυτή της “Euroins” θα συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητα της ζωής των κατοίκων της περιοχής μας, επιπλέον μας συγκινεί όλους και μας θυμίζει ότι η πρόληψη της υγείας, είναι καθήκον όλων μας.

Αποτελεί δε έμπρακτη απόδειξη του υψηλού αισθήματος αλληλεγγύης, ευαισθησίας και διάθεσης προσφοράς της Εταιρείας “Euroins” προς την Οργάνωση μας . 

Ευχαριστούμε επίσης θερμά, τον Κο Χρίστο Δήμα, Υφυπουργό Έρευνας & Τεχνολογίας που στέκεται αρωγός στην προσπάθεια μας κ ενισχύει το έργο μας.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον φίλο και συγχωριανό μας Τάσο Λυμπερίου, ο οποίος πάντα στηρίζει τις πρωτοβουλίες μας και φροντίζει αυτές να υλοποιούνται.

Ευχόμαστε τέτοιες ενέργειες να βρουν μιμητές για το καλό της κοινωνίας μας.