Τε. Μάι 8th, 2024

Δύο νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε η Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ και ο επικεφαλής Αλέξανδρος Γκουργιώτης

Κοινοποίηση ειδήσεων

Δύο νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε η Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ και ο επικεφαλής Αλέξανδρος Γκουργιώτης, τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους Δημήτριο Μουλούδη και Γεώργιο Τσούρτη.

Η «Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ» και ο επικεφαλής της  Αλέξανδρος Γκουργιώτης, υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων, καλωσορίζουμε τον κ. Μουλούδη Δημήτριο που συμμετέχει στο  ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας για τη διεκδίκηση του Δήμου Κορινθίων στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές (Οκτώβριος 2023).

Συνοπτικό Βιογραφικό

Ο Δημήτριος Μουλούδης είναι 41 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σολομό Κορινθίας και είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Υπηρέτησε τον ελληνικό στρατό στις τάξεις των Ειδικών Δυνάμεων ως αλεξιπτωτιστής στη μονάδα ΖΜΑΚ.

Κατοικεί μόνιμα στο Σολομό Κορινθίας. Είναι έγγαμος με δύο παιδιά. Εργάζεται στο δημόσιο τομέα και συγκεκριμένα στην εξωτερική φρουρά καταστήματος κράτησης Κορίνθου τα τελευταία 17 έτη, όπου και διατελεί πρόεδρος του σωματείου υπαλλήλων εξωτερικής φρουράς.

Παράλληλα, εκτελεί χρέη αριστερού ιεροψάλτη στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην ενορία του χωριού του. Έχει ασχοληθεί με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο επί 25 συνεχή έτη σε διάφορες ομάδες του νομού μας. Έχει υπάρξει ιδρυτικό μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Σολωμού ο Άγιος Κωνσταντίνος, όπου έχει διατελέσει ως ταμίας.

Η «Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ» και ο επικεφαλής της Αλέξανδρος Γκουργιώτης, υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων, καλωσορίζουμε τον κ. Τσούρτη Γεώργιο που συμμετέχει στο  ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας για τη διεκδίκηση του Δήμου Κορινθίων στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές (Οκτώβριος 2023).

Συνοπτικό Βιογραφικό

Ο κ. Γιώργος Τσούρτης γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κόρινθο σε τετραμελή οικογένεια. Είναι πατέρας τριών παιδιών.

Το 1998 αποφοίτησε από το τμήμα κλασσικής φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου Αθηνών και την διετία 1999-2000 υπηρέτησε τη θητεία του ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός των ειδικών δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού. Εργάσθηκε ως ιδιωτικός υπάλληλος σε διάφορες επιχειρήσεις του νομού κατά την περίοδο 2001 έως 2007, οπότε και διορίστηκε ως Σωφρονιστικός Υπάλληλος στην Δικαστική Φυλακή Κορίνθου ,στην οποία  και υπηρετεί από το 2021  ως διαχειριστής αυτής.

 Ο Γιώργος Τσούρτης  δηλώνει: «Η συμμετοχή μου στην «Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟ»  οφείλεται στο ήθος και την εντιμότητα του προέδρου της, Αλέξανδρου Γκουργιώτη και στο γεγονός ότι πλαισιώνεται από ανθρώπους αγνούς, δοκιμασμένους στον στίβο της οικογενειακής, κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής και διατεθειμένους να προσφέρουν ανιδιοτελώς και φιλότιμα στην κοινή προκοπή στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, χωρίς εμπάθεια και κομματικές αγκυλώσεις»