Σα. Απρ 27th, 2024

Εθελοντικές Αιμοδοσίες στο Ξυλόκαστρο στις 10 και 13 Μαρτίου 2024

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης “Οι Φίλοι της Ζωής” οργανώνει νέες εθελοντικές αιμοδοσίες, στις 10 και 13 Μαρτίου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του Συλλόγου (Αγίου Βλασίου 20, Ξυλόκαστρο).

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ «ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ, ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ»Το επόμενο ραντεβού μας για την Εθελοντική Αιμοδοσία είναι στις 10 και στις 13 Μαρτίου 2024Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι το ύψιστο αγαθό αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας. Είναι μια πράξη που αποδεικνύει ότι η ανθρωπιά υπάρχει ακόμα σε πείσμα των καιρών. 

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου προσκαλεί τους αιμοδότες για άλλη μια φορά να μεταδώσουν το μήνυμα της Ζωής και της Ελπίδας σε όσους έχουν ανάγκη. Αγαπητοί αιμοδότες,  ελάτε να προσφέρετε λίγο από τον χρόνο σας για να επιτύχουμε όλοι μαζί την αυτάρκεια αίματος στην χώρα μας, για να δώσουμε ελπίδα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. 

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύτιμη προσφορά σας όλα αυτά τα χρόνια και σας περιμένουμε και αυτή τη φορά να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προσελκύσουμε και νέους αιμοδότες στην πολύτιμη αυτή προσφορά ζωής και αγάπης.Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα  9:00-13:00Τετάρτη 13 Μαρτίου και ώρα 16:00-20:00