Σα. Απρ 27th, 2024

Εθιμοτυπική επίσκεψη της νέας Διευθύντριας Α.Δ Κορινθίας Ταξίαρχου, Ιωάννας Παναγοπούλου στην Μητρόπολη Κορίνθου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024, η νέα Διευθύντρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας Ταξίαρχος, κ. Ιωάννα Παναγοπούλου στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο. 

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας, συνεχάρη θερμά την κ. Παναγοπούλου, καθώς μετά τις τελευταίες κρίσεις, που έγιναν στην Ελληνική Αστυνομία, ανέλαβε την θέση της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Κορινθίας. Επίσης, σε πολύ θερμό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της Τοπικής Κοινωνίας της Κορινθίας, καθώς και της τρέχουσας επικαιρότητος ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην διαχρονικά αγαστή σχέση της Ι. Μητροπόλεως μας με την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας. 

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε την κ. Ταξίαρχο για την ευγενική επίσκεψή της δίδοντας της μεταξύ άλλων την εικόνα του Αποστόλου Παύλου, προστάτου και εφόρου της Ι. Μητροπόλεως μας, για να την προστατεύει, να την ενισχύει και να την ενδυναμώνει στο ομολογουμένως δύσκολο έργο της!