Κυ. Απρ 28th, 2024

ΕΚΕ και Πράσινη ανάπτυξη στην πράξη από την Korinthian Palace Catering με νέους ηλεκτρικούς φορτιστές και φωτοβολταϊκό πάρκο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στην εποχή όπου η περιβαλλοντική συνείδηση και η αειφορία έχουν καταστεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας, η Korinthian Palace Catering κάνει ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, επενδύοντας ταυτόχρονα σε τεχνολογίες που μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και προάγουν την ηλεκτροκίνηση.

Από την προηγούμενη Παρασκευή, ένας δημόσιος φορτιστής διπλής φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων λειτουργεί πλέον στις εγκαταστάσεις μας, χάρη στη συνεργασία με την NRG, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Επίσης, τα ιδιωτικά μας αυτοκίνητα ανανεώθηκαν, καθώς 4 ΙΧ αντικαταστάθηκαν με ηλεκτρικά μοντέλα που εξυπηρετούνται από ιδιωτικούς φορτιστές εντός των εγκαταστάσεων μας, επενδύοντας στις νέες τεχνολογίες για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Επιπλέον, με τον συνδυασμό της λειτουργίας φωτοβολταϊκού πάρκου στη στέγη του κτηρίου μας, κάνουμε μια δυναμική κίνηση προς την αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Αυτό δεν μειώνει μόνο το κόστος παραγωγής ενέργειας και τις εκπομπές αερίων, αλλά δείχνει την υπεύθυνη στάση μας απέναντι στις προκλήσεις της εποχής και την προφύλαξη του περιβάλλοντος αξιοποιώντας βέλτιστες πρακτικές για  τη μείωση του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής.

Εμείς στην Korinthian Palace Catering επενδύουμε στο παρόν με το βλέμμα στο μέλλον, αγκαλιάζοντας τεχνολογίες και πρακτικές που ωφελούν τόσο την εταιρεία μας όσο και το περιβάλλον. Η δέσμευσή μας προς τη βιώσιμη ανάπτυξη και την πράσινη ενέργεια αντικατοπτρίζεται σε κάθε βήμα που κάνουμε και σε κάθε πρωτοβουλία που αναλαμβάνουμε.

Στοχεύουμε να συνεχίσουμε να είμαστε πρωτοπόροι σε αυτό το ταξίδι προς τη βιωσιμότητα, αφήνοντας ένα θετικό αποτύπωμα για τις επόμενες γενιές και δημιουργώντας ένα παράδειγμα για άλλες επιχειρήσεις να ακολουθήσουν.

Korinthian Palace Charger
Korinthian Palace Charger