Πα. Ιούλ 5th, 2024

Ενέργειες του Δήμου Βέλου – Βόχας για να καλυφθούν οι υδρευτικές ανάγκες της περιοχής

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αδιάκοπος είναι ο αγώνας της Δημοτικής Αρχής του Θανάση Μανάβη, για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζει επί σειρά ετών ο Δήμος Βέλου – Βόχας.

Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων τους, απέστειλαν έγγραφο στην Υπηρεσία Υδάτων για την υδροδότηση του δήμου από τις πηγές της Στυμφαλίας. Έκτοτε, έχουν προχωρήσει σε σημαντικές ενέργειες και έργα που αφορούν την ύδρευση.

Οι περιπτώσεις των παράνομων συνδέσεων και κλοπής νερού

Ο Δήμαρχος Βέλου – Βόχας, Θανάσης Μανάβης, υπογραμμίζει ότι έχουν δοθεί οδηγίες από την δημοτική αρχή, στους Προέδρους των Κοινοτήτων, να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και να οδηγήσουν στο αυτόφωρο αν χρειαστεί, όσους κάνουν παράνομη χρήση του νερού ύδρευσης. Οι αντιδήμαρχοι, η υπηρεσία ύδρευσης και η επιτροπή επιβολής προστίμων, είναι σε πλήρη δράση, για να αφαιρούν τις παροχές και να επιβάλλουν πρόστιμα σε κάθε παράνομη, περίπτωση που διαπιστώνουν.

Θανάσης Μανάβης: Έργα ύδρευσης για την νέα γενιά

” Άλλο πράγμα είναι να κουβαλάς νερό με μπιτόνια για λίγες…ψήφους και άλλο να κάνεις έργα ύδρευσης για την νέα γενιά”, απαντά στους επικριτές του ο Θανάσης Μανάβης, ο οποίος δηλώνει έτοιμος να δώσει οριστική λύση το ζήτημα της υδροδότησης και όλα τα σπίτια του Δήμου να έχουν πρόσβαση στο νερό.