Κυ. Απρ 28th, 2024

Ενοχή Μίχου για σειρά κατηγοριών και αθώωση για βιασμό προτείνει η εισαγγελέας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Να κηρυχθεί ένοχος ο Ηλίας Μίχος για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία, για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται, καθώς και για οπλοκατοχή, πρότεινε προς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, η εισαγγελέας της έδρας.

Η εισαγγελικός λειτουργός ωστόσο ο ζήτησε να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών για βιασμό του παιδιού, μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση εσόδων από πορνεία.

Η αγόρευση συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών, και για τους υπόλοιπους κατηγορούμενους, μεταξύ των οποίων είναι και η μητέρα της 12χρονης. Υπενθυμίζεται πως ο Ηλίας Μίχος έχει αρνηθεί ότι βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη ενώ ισχυρίστηκε πως συνευρέθηκε με το ανήλικο κορίτσι. 

«Η 12χρονη θέλει να τιμωρηθούν» 

Υπενθυμίζεται πως η δικηγόρος του 12χρονου κοριτσιού, Ασπασία Ταραχοπούλου, είχε μιλήσει στο MEGA και ανέφερε πως το παιδί δεν είναι σε καλή κατάσταση.

«Εξακολουθεί να ισχυρίζεται, να πιστεύει και να λέει ότι η μητέρα της δεν ήξερε τίποτα. Το κορίτσι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θέλει να δει τη μαμά της, κλαίει. Είχε έρθει για λίγες ημέρες στην Αθήνα, πήγε στη φυλακή, έκλαιγε, ζητούσε να δει τη μητέρα της. Δεν την άφησαν. Υπάρχει απόφαση, ενώ η μητέρα βλέπει όλα τα παιδιά, να μην βλέπει το συγκεκριμένο παιδί», ανέφερε. 

Σύμφωνα με την κ. Ταραχοπούλου, η 12χρονη θέλει «να τιμωρηθούν όσοι της έκαναν αυτά που της έκαναν. Τους έχει αναγνωρίσει όλους».