Πε. Μαρ 28th, 2024

Εντός της χρηματοδότησης για Αγροτική οδοποιία ο δήμος Βέλου-Βόχας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Διορθώθηκαν τα λάθη μετά την προσφυγή που υποβλήθηκε – Με 86% βαθμολογία ο κατατεθείς φάκελος – Δικαίωση για την δημοτική αρχή Αννίβα.

Eντάχθηκε τελικά ο δήμος Βέλου-Βόχας στο Πρόγραμμα Αγροτικής Οδοποιίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Ο φάκελος που είχαν υποβάλλει οι αρμόδιες υπηρεσίες βαθμολογήθηκε με 86% – ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία που δείχνει την αρτιότητα του φακέλου – και χρηματοδοτήθηκε με το ποσό των 500.000€ για το έργο «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις».

Θυμίζουμε ότι στην αρχική απόφαση ο δήμος Βέλου-Βόχας δεν περιλαμβανόταν στους δικαιούχους του προγράμματος, γεγονός που όπως εξηγούσαν οι αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες οφειλόταν σε λάθος. Ο δήμος όπως ήταν φυσικό κατέφυγε σε προσφυγή, η αρτιότητα του φακέλου επανεξετάστηκε και επαναβαθμολογήθηκε, η αδικία αποκαταστάθηκε και η χρηματοδότηση εγκρίθηκε.

Στο μεσοδιάστημα βέβαια, υπήρξαν πολλοί που δεν δίστασαν να κατηγορήσουν (ενώ ήξεραν ή φαντάζονταν τι συνέβαινε), τον δήμαρχο Αννίβα Παπακυριάκο και τους συνεργάτες του για πλημμελή ενασχόληση, αδιαφορία κ.ά. Η δικαίωση όμως ήρθε, η αλήθεια αποκαλύφθηκε και η χρηματοδότηση της αγροτικής οδοποιίας οδεύει για το ταμείο του δήμου Βέλου-Βόχας ώστε να υλοποιηθεί και να προσφέρει στους αγρότες την απαιτούμενη στήριξη σε επίπεδο υποδομών.

gnomipoliton.com