Δε. Μάι 6th, 2024

Εξαιρετική η 2η Λογοδοσία του δημάρχου Βέλου-Βόχας Θανάση Μανάβη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Επί μια ολόκληρη ώρα, ο Δήμαρχος Βέλου-Βόχας, Αθανάσιος Μανάβης, περιέγραψε το έργο που έχει γίνει τους τέσσερις πρώτους μήνες της θητείας του. Το δικό του έργο.

Χθες βράδυ, στην αίθουσα των ΚΑΠΗ Ζευγολατιού, έγινε η λογοδοσία του δευτέρου διμήνου, του δημάρχου Βέλου-Βόχας.

Ο δήμαρχος, χωρίς να αναφερθεί ούτε μια φορά στην προηγούμενη δημοτική αρχή, ξεδίπλωσε το έργο, τις δράσεις και τις μεγάλες επιτυχίες της Δημοτικής Αρχής, που έχει την δική του σφραγίδα.

‘Εκανε ιδιαίτερη αναφορά, στο νερό και στην προσπάθεια που έχει γίνει και γίνεται καθημερινά, προκειμένου να έχουν νερό όλα τα χωριά και τα σπίτια, το καλοκαίρι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πολίτες που παρακολουθούσαν, την λογοδοσία, αρκετές φορές χειροκρότησαν, τις ανακοινώσεις του δημάρχου.

Το έργο της νέας δημοτικής αρχής, όπως και ο δήμαρχος, ακολουθεί με προσήλωση το σχέδιο δράσης και το 5ετές Master Plan που έχει ανακοινωθεί.

Ο δήμαρχος, ανακοίνωσε, νέα έργα για την υδροδότηση, το άνοιγμα του νέου παιδικού σταθμού στα Ταρσινά, της Δημοτικής Βοήθειας στο Σπίτι και το Κέντρο Κοινότητας.

“Εμείς δεν σχολιάζουμε ανώνυμων υβριστών, απαντάμε κάθε μέρα με τα έργα μας” ανέφερε ο δήμαρχος, κος Μανάβης, κλείνοντας την λογοδοσία του.