Πα. Μάι 3rd, 2024

Εξαφάνιση Μεσολόγγι: Ζήτημα ωρών η έκδοση εντάλματος σύλληψης

Κοινοποίηση ειδήσεων

Οι εξελίξεις του θρίλερ επιταχύνονται πλέον, παρότι ούτε και χθες απέδωσαν οι έρευνες για να εντοπισθεί ζωντανός ή νεκρός ο Μπάμπης. Οι Αρχές Ασφαλείας με βεβαιότητα πλέον αποδέχονται ότι ο 31χρονος κυνηγός δεν βρίσκεται στη ζωή και συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν το σημείο που ο δράστης έθαψε το πτώμα του.

Την ίδια μακάβρια πεποίθηση έχουν και οι συγγενείς του άτυχου Μπάμπη, που έχουν δώσει εντολή στον δικηγόρο τους Κώστα Δημόπουλο να καταθέσει μήνυση με αφορμή τις κραυγαλέες αντιφάσεις στις οποίες έχει υποπέσει ο κρεοπώλης, προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην πολύκροτη υπόθεση.

Από την πλευρά του ο βασικός ύποπτος της εξαφάνισης του Μπάμπη, ακόμη και στην τελευταία εξέτασή του από την Ασφάλεια Μεσολογγίου δεν πρόσθεσε κάτι το αξιοποιήσιμο, εμμένοντας στη θέση του ότι δεν θυμάται τι συνέβη το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου στο κρίσιμο χρονικό διάστημα από τις 8:30 μέχρι τις 9:40.

Τότε που διατείνεται ότι άφησε τον Μπάμπη στον κόμβο των ΤΕΙ και ο ίδιος περιπλανήθηκε στην περιοχή του Ευηνοχωρίου…

Στο μεταξύ, το αίμα που βρέθηκε στη βάρκα, που είναι κοινός φίλος του κρεοπώλη και του αγνοούμενου, δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνιση, όπως διαπίστωσαν οι ειδικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων.

Ο κρεοπώλης φέρεται να είπε ότι «εκεί που είναι θαμμένος ο Μπάμπης, δεν πρόκειται να τον βρουν», ωστόσο χθες αστυνομικές πηγές της «Π» δεν θέλησαν να δώσουν προτεραιότητα σε αυτή τη φάση.

Ημέρα μηνύσεων η χθεσινή για την οικογένεια του 31χρονου αγνοούμενου Μπάμπη Κούτσικου, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν στο Μεσολόγγι.

Ο δικηγόρος Κώστας Δημόπουλος υπέβαλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για ανθρωποκτονία από πρόθεση και μήνυση για ψευδή κατάθεση σε βάρος του 50χρονου, του ανθρώπου που είδε για τελευταία φορά το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου τον νεαρό.

Στο μεταξύ, εντοπίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, και δεύτερο στίγμα κινητού τηλεφώνου στο σημείο όπου εξαφανίστηκε ο 31χρονος.

Πρόκειται για το κινητό 36χρονου με τον οποίο φέρεται να επικοινώνησε ο 50χρονος το μοιραίο βράδυ. Οι δύο άνδρες, με τον 36χρονο να έχει καταθέσει και να έχει παραδώσει την τηλεφωνική συσκευή στους αστυνομικούς, φέρονται να επικοινώνησαν μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, με τα μηνύματα στη συνέχεια να διαγράφονται. Ο 50χρονος εμφανίζεται να ενεργοποιεί το κινητό για λίγα λεπτά, πραγματοποιώντας κλήση στον 36χρονο.

www.pelop.gr