Πε. Μαρ 28th, 2024

Εξιχνιάστηκαν έντεκα περιπτώσεις κλοπών στην Αργολίδα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούνται δύο άτομα.

Από την εγκληματική τους δράση είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις -10.000- ευρώ.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Καλαμάτας και το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, έντεκα (11) περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα, στην ευρύτερη περιοχή της Επιδαύρου Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις κατηγορούνται δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 25 και 30 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από τους ανωτέρω αστυνομικούς, προέκυψε ότι ο 25χρονος και 30χρονος, την 23.7.2022 μεσημεριανές ώρες, διέρρηξαν -11- οχήματα, τα οποία ήταν σταθμευμένα σε παραθαλάσσιες περιοχές της Επιδαύρου Αργολίδας.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει χρήματα, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές, είδη ένδυσης και σε δύο εκ των περιπτώσεων και τις κρατικές πινακίδες των οχημάτων, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις -10.000- ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.