Τε. Απρ 24th, 2024

ΕΟΡΤΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥΣΤΗΝ«ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΝΟΥΝΤΕΣ ΕΚΕΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Κοινοποίηση ειδήσεων

ΣήμεραΠαρασκευή, 30Δεκεμβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιοςεπισκέφθηκε τους Ιερείς, τους εθελοντές και τις εθελόντριες της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» για τις καθιερωμένες εορταστικέςευχές του.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συνεργάτες του, που διακονούν αόκνως στην«ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», για τα ποικιλόμορφα προβλήματα της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης αλλά και να τους ενημερώσει για τις προγραμματισμένες νέες δράσεις της Ι. Μητροπόλεως Μας και για τα νέα μεγάλα έργα που εκκίνησαν ήδη όπως η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων της Ι. Μητροπόλεως μας, στα οποία θα στεγαστούν το Εκκλησιαστικό Μουσείο και η Βιβλιοθήκη της Ι. Μητροπόλεως μας, το «Γεύμα Αγάπης» στον Καθεδρικό Ι. Ναό Απ. Παύλου Κορίνθου, η ανακαίνιση και αναβάθμιση του Γηροκομείου Ανδρών αλλά και το μεγαλόπνοο και μοναδικό για την περιοχή μας έργο της δημιουργίας Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων – Κέντρου Θρησκευτικού Τουρισμού, στον χώρο του τέως Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

ΟΠοιμενάρχης μας εκ βάθους καρδίας ευχαρίστησε τους εθελοντές, τις εθελόντριες και τους Ιερείς,αφούόλοι μαζί στηρίζουν τον αναγκεμένο συνάνθρωπό μας, ώστε να μην του λείπουν τα στοιχειώδη για την επιβίωση του. Ανέφερε συγκεκριμένα ότι χωρίς αυτούς δεν θα πραγματοποιούταν το έργο της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ»και τους συνεχάρη για την άρτια και υποδειγματική λειτουργία της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ι. Μητροπόλεως μας. Εξέφρασε δε για ακόμη μία φορά τις ευχαριστίες του και την χαρά του για όλους όσοι επώνυμα ή ανώνυμα ενίσχυσαν την «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» αυτές τις Άγιες ημέρες. Η όμορφη αυτή συνάντηση ολοκληρώθηκε με τουςΙερείς και τους εθελοντές να ψάλλουν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας και να του εύχονται υγεία και μακροημέρευση, ενώ ο Ποιμενάρχης μας αντευχήθηκε «Έτη Πολλά, καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία προσωπική και οικογενειακή»,προσφέροντας,, στον καθένα ξεχωριστά,ένα καλάθι με ευλογίες.