Τε. Απρ 17th, 2024

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Άγγελου Χρονά στο Κέντρο Υγείας Πύλου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Επ’ ευκαιρία της Επετείου της Εθνικής μας Εορτής της 25ης Μαρτίου 1821 και στο πλαίσιο των επισκέψεων του σε δομές Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Άγγελος Χρονάς βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Πύλου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τον Συντονιστή Διευθυντή του Κέντρου Μιχάλη Ρεντούλη και το Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου καθώς και να συζητήσει τα θέματα που τους απασχολούν και τη δυνατότητα συνδρομής από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο κ. Χρονάς επεσήμανε πως το Ιατρικό επάγγελμα ως λειτούργημα που είναι δεν έχει αργίες και τριήμερα και οι Ιατροί μαζί με το νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκονται πάντα στις επάλξεις για να παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια στους συμπατριώτες μας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας αφού επανέλαβε τόσο στον Συντονιστή Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πύλου Μιχάλη Ρεντούλη όσο και στο προσωπικό του Κέντρου πως θα είναι δίπλα τους σε ό,τι μπορεί να τους βοηθήσει, τους συνεχάρη για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, η οποία είναι ιδιαίτερης σημασίας και θα πρέπει να προχωρήσει η περαιτέρω ενίσχυση και αναβάθμισή της.