Πε. Απρ 18th, 2024

Ε.ΜΟ.Δ.Ε: Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των επιτυχόντων

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των επιτυχόντων για την Ειδική Μονάδα Δασικών Επιχειρήσεων, καθώς και ο τόπος όπου θα καταταγούν οι 500 πυροσβέστες από όλη τη χώρα.

Δείτε εδώ

Οι Ειδικές Μονάδες Δασικών Επιχειρήσεων θα διαρθρώνονται συνολικά σε 6 υπηρεσίες σε διάφορες πόλεις της χώρας και συγκεκριμένα θα έχουν έδρα στην Ελευσίνα, στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης, στη Λαμία, στα Ιωάννινα και στην Πάτρα.

Αποστολή των 500 «δασοκομάντος», οι οποίοι θα είναι έτοιμοι στα μέσα Ιουνίου, θα είναι η συνδρομή στην εκτέλεση έργων δασοπροστασίας έναντι του κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς, η υποστήριξη στη διενέργεια των επιχειρήσεων κατάσβεσης, μέσω εξειδικευμένων πεζοπόρων και αερομεταφερόμενων τμημάτων και η χρήση ειδικών μηχανοκίνητων μέσων και μηχανημάτων έργου, καθώς επίσης και η συνδρομή στην αντιμετώπιση των συνεπειών από φυσικές, τεχνολογικές και λοιπές καταστροφές.

Το korinthostv.gr εύχεται στους Πυροσβέστες από την Κορινθία , οι οποίοι με κόπο κατάφεραν να ανταπεξέλθουν μέχρι και σήμερα στις δυσκολίες του επαγγέλματος και πλέον ανήκουν στην Ειδική Μονάδα Δασικών Επιχειρήσεων, καλή δύναμη!