Σα. Απρ 20th, 2024

Ε.Π.Σ. Κορινθίας: Τροποποίηση του άρθρου 15 των προκηρύξεων Α΄Β΄και Γ΄ Κατηγορίας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κορινθίας κατά τη συνεδρίασή του στις 8.6.2020 σχετικά με το άρθρο 15 των προκηρύξεων Α΄Β΄και Γ΄ Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 και προκειμένου να προσαρμόσει αυτό με τις διατάξεις του άρθρου 8 της πρόσφατης τροπολογίας του Υφυπουργού Αθλητισμού (ΦΕΚ τεύχος Α΄ 86/25.4.2020) πήρε τις εξής αποφάσεις:

Από την Α΄ Κατηγορία δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στην Β΄ Κατηγορία και για το λόγο αυτό η Α΄ Κατηγορία μετά την άνοδο των τεσσάρων πρώτων ομάδων του Βαθμολογικού πίνακα της Β΄ Κατηγορίας και τον υποβιβασμό του σωματείου ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ’06, θα διεξαχθεί με 20 ομάδες των δύο ομίλων (10 ομάδες ανά όμιλο με γεωγραφικά κριτήρια)

Από την Β΄ Κατηγορία προβιβάζονται στην Α΄ Κατηγορία οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα ενώ δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα.

 Οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα της Γ΄ κατηγορίας προβιβάζονται στην Β΄ κατηγορία όπου θα αγωνίζονται κατά την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 .

Σε περίπτωση που κάποιο σωματείο δεν δηλώσει συμμετοχή στην κατηγορία του δεν θα συμπληρωθεί από την κατώτερη κατηγορία.