Πα. Απρ 19th, 2024

Ηλεία: Να ανοίξει την καφετέριά του πήγαινε ο πρώην ποδοσφαιριστής που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Θλίψη και πολλά ερωτήματα υπάρχουν για τον θάνατο του 37χρονου Θάνου Αλεξανδρόπουλου που σκοτώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Ηλεία. Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στο ύψος του Ανηλίου, ενώ ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν επιχειρηματίας στην εστίαση βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε με φορτηγό που κινούταν προς την αντίθετη κατεύθυνση με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη ένα ακόμα ΙΧ που κινούταν επί του σημείου, του οποίου ο 48χρονος οδηγός νοσηλεύεται με βαριά τραύματα στο νοσοκομείο του Ρίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του, σύμφωνα με το patrisnews.com.

Αγαπητός σε ολόκληρη την Ηλεία

Το ίδιο σάιτ σημειώνει ότι η είδηση του θανάτου του Θάνου Αλεξανδρόπουλου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη Ζαχάρω αλλά και σε ολόκληρη την Ηλεία, αφού ο εκλιπών, λόγω της χρόνιας ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο αλλά και για το γεγονός ότι διατηρούσε καφετέρια στο κέντρο της πόλης, ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός, με το κατάστημα όπου δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια να αποτελεί στέκι όχι μόνο για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και για φίλους και παλιούς συμπαίκτες του Θάνου, οι οποίοι περνώντας από το σημείο θα έκαναν πάντα μια στάση για να δουν τον 37χρονο και να θυμηθούν μαζί του στιγμές από τα γήπεδα και όχι μόνο.