Τρ. Ιούν 18th, 2024

Ηλεία: Πόνος και οργή στην κηδεία της 11χρονης Βασιλικής (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Θρήνος και οργή στην κηδεία της 11χρονης Βασιλικής από την Ηλεία, που δολοφονήθηκε άγρια από τον θείο της, ο οποίος αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Πλήθος κόσμου, η οικογένεια και οι φίλοι της ανήλικης παρευρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς και έπειτα στο κοιμητήριο για να την αποχαιρετήσουν.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της ανήλικης, που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το κοριτσάκι τους «έφυγε» με αυτόν τον τόσο τραγικό τρόπο.

Οι συγγενείς της Βασιλικής κουβάλησαν στους ώμους τους το λευκό φέρετρό της, μέχρι την εκκλησία, η οποία ήταν στολισμένη με λευκά τριαντάφυλλα και μπαλόνια.

Ηλεία: Έκαψαν το σπίτι του δολοφόνου

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η πομπή από το σπίτι της 11χρονης προς την εκκλησία, το σπίτι του δολοφόνου τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου ilialive.gr, το λυόμενο που κάηκε ήταν αυτό που διέμενε στο χωριό ο δολοφόνος της 11χρονης με την οικογένειά του.

Ευτυχώς εκείνη την ώρα δε βρισκόταν ούτε η σύζυγος ούτε τα τέσσερα παιδιά του και δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Ηλεία: Την Παρασκευή απολογείται ο δολοφόνος

Την προσεχή Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί ο 37χρονος που ομολόγησε ότι τραυμάτισε θανάσιμα με κατσαβίδι την 11χρονη, όταν εκείνη του είπε ότι θα μιλήσει στους γονείς της εάν προσπαθήσει τη βιάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εναντίον του δράστη ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, αρπαγή ανηλίκου, οπλοχρησία και οπλοφορία.

Πηγή: star.gr, ilialive