Πα. Απρ 19th, 2024

Ηλεία: Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε μητέρα μπροστά στο παιδί της

Κοινοποίηση ειδήσεων

 Ο οδηγός εντοπίστηκε και συνελήφθη δυο μέρες μετά…

Οι περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων και οι κάμερες ασφαλείας οδήγησαν τους αστυνομικούς στον άντρα που έψαχναν στην Ηλεία. Στον οδηγό του αυτοκινήτου που παρέσυρε σε δρόμο μητέρα μπροστά στο παιδί της. Αντί να σταματήσει για να βοηθήσει και να την μεταφέρει σε νοσοκομείο, πάτησε γκάζι και απομακρύνθηκε. Πλέον βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Η τραυματισμένη γυναίκα προσπαθεί να αφήσει πίσω το σοκ που έζησε, με τη ζωή της να μην διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Η γυναίκα τραυματίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 26 Απριλίου του 2023 στα Μακρίσια στην Ηλεία, όταν ένας 57χρονος την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του στην αγορά του χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα περπατούσε στην άκρη του δρόμου με το παιδάκι της όταν ο 57χρονος που ερευνάται αν βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, την παρέσυρε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει. Στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τον τόπο του ατυχήματος εγκαταλείποντας το θύμα του αβοήθητο.

Ευτυχώς που κινητοποιήθηκαν οι περίοικοι και έσπευσαν να βοηθήσουν τη γυναίκα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κρεστένων μόλις ενημερώθηκαν για το περιστατικό ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και τελικά τον συνέλαβαν χθες το βράδυ.