Σα. Απρ 27th, 2024

Ημερίδα ενημέρωσης – ανοιχτής συζήτησης στο Βέλο, με κύριο θέμα το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης Εσόδων

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Δήμος ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγραμματισμού, κος Χρήστος Αγγελόπουλος, σας προσκαλούν σε ημερίδα ενημέρωσης – ανοιχτής συζήτησης, με κύριο θέμα το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης Εσόδων, καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισης, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 27/03/2024 και ώρα 18:00 στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου Βέλου .

📍Στο πλαίσιο αυτής της πρόσκλησης, θα ανακοινωθεί μια νέα και σημαντική συνεργασία του Δήμου μας με την κορυφαία εταιρεία συμβούλων PLANAHEAD CONSULTING IKE.

📍Ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος κος Γεώργιος Τσακίρης, θα παρουσιάσει την Εταιρεία, τα σχέδια και τις πρωτοβουλίες που έχουν ετοιμάσει για τον Δήμο μας, καθώς και τα οφέλη που αναμένεται να προκύψουν από τη συνεργασία αυτή.

📌Σημειώνεται, ότι η συγκεκριμένη παροχή <<συμβουλευτικής ενημέρωσης & καθοδήγησης>>, παρέχεται δωρεάν προς τους Δημότες μας, έπειτα από συμφωνία μας με την εν λόγω εταιρεία.

📍Είναι μεγάλη μας χαρά να μοιραστούμε, αυτή τη σημαντική πρωτοποριακή εξέλιξη, με την τοπική κοινωνία και να απαντήσουμε σε ερωτήσεις σχετικά με τη συνεργασία αυτή.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!