Πε. Απρ 18th, 2024

Ηττήθηκε με 2-1 o Τενεάτης Αθικίων: Δηλώσεις Κόκκινου – Ποτήρη στον αγώνας Απόλλωνας Tihio Race – Τενεάτης Αθικίων (Βίντεο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ένας διαφορετικός Απόλλωνας παρουσιάστηκε την δική του πρεμιέρα στα μπαράζ ανόδου για την Γ Έθνική το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο Μαλαμάτων. Η ομάδα του Νίκου Κόκκινου ήξερε τι ήθελε στο παιχνίδι και με υπομονή και σωστές επιλογές στην επίθεση κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 33′ με τον Γιώργο Φλέγγα. Ο Τενεάτης Αθικίων προσπάθησε να απαντήσει όμως η μπάλα στο 37′ δεν έκανε το χατίρι στον Κατσίκα ο οποίος την έστειλε με δυνατό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επανάληψη ο Απόλλωνα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μέσα σε δυο λεπτά έφτασε στο γκολ με τον Μπάμπη Παπανδρέου που συνεχίζει να βρίσκει δίκτυα μετά το χατ τρικ του τελικού κυπέλλου Φωκίδας και ουσιαστικά με το γκολ που σημείωσε καθάρισε το παιχνίδι. Η ομάδα του Τενεατη καταφερε να μειώσει στο 94′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κατσίκα.

Στο γήπεδο Μαλαμάτων παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Δωρίδος κ. Καπεντζώνης , ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φωκίδας κ. Αγγέλου.

Αμέσως μετά το παιχνίδι η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση

Με το δεξί!Τεράστια νίκη για την ομάδα μας με γκολ του Γιώργου Φλέγγα κ Μπάμπη Παπανδρέου επικράτησε του Τενεατη Αθικιων με 2-1.Οι φιλοξενουμενοι μείωσαν στο 4ο λεπτο των καθυστερήσεων με πέναλτι.Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ στον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά το γήπεδο των Μαλαματων!

Απόλλωνας Ευπαλίου Tihio Race: (Κόκκινος): Πετσίνης , Αποστολόπουλος (89’Ζαρνομήτρος), Ζέρβας Κ.,Θωμόπουλος,Θεοχάρης,Ζέρβας Γ.Καραγιάννης (10’Ζέκα λ.τ.),Θανασιός,Παπανδρέου,Φλέγγας,Ανδρεόπουλος (84’Κατσίκας).

Τενεάτης Αθικίων: (Ποτήρης): Ταμπάκου, Μαρίνος,Τσουμάνης (56’Οικονόμου), Παπαχρήστου (75’Κιούσης), Παππάς,Κατσίκας,Τζαναβάρας (75’Τζαναβάρας Επ.),Αντωνίου(56’Μαζιώτης),Λέκκας, Βενετσάνος(55’Ποτήρης),Κριαράς.

Δηλώσεις Κόκκινου – Ποτήρη στον αγώνας Απόλλωνας Tihio Race – Τενεάτης Αθικίων.

www.nafpaktianews.gr