Πε. Μάι 9th, 2024

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Κορινθίας συμμετείχε στην Έκθεση Φιλοξένια με μεγάλη επιτυχία

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Κορινθίας συμμετείχε στην Έκθεση Φιλοξένια με μεγάλη επιτυχία. Πραγματοποιήθηκαν 22 Β2Β συναντήσεις και το ενδιαφέρον των Τουριστικών Πρακτόρων από το εξωτερικό και την Ελλάδα ήταν υψηλό!!

Ο Νομός Κορινθίας αποτελεί από τους λίγους Νομούς όπου συνδυάζει και βουνό και θάλασσα, στοιχεία πολύ ελκυστικά για την επέκταση της τουριστικής περιόδου.

Είναι η πρώτη φορά όπου ο Ένωση Ξενοδόχων Νομού Κορινθίας ως μέλος της ομάδας της Ηπειρωτικής Ελλάδας, έστησαν το δικό τους περίπτερο με την συμβολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων της οποίας είναι μέλη και την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Κορινθίας, δηλώνοντας την δυναμική παρουσία τους στα τουριστικά δρώμενα.

Η προβολή της Ηπειρωτικής Ελλάδας που αναπτύσσεται συνεχώς στοχεύοντας την επέκταση της τουριστικής σεζόν και αξιοποιώντας τα βουνά, τις λίμνες, τα ιαματικά λουτρά, τις δραστηριότητες στην φύση, την γαστρονομία αλλά και τον πολιτισμό, αποτελούν την κινητήρια δύναμη για καμπάνια του χειμερινού τουρισμού επεκτείνοντας την τουριστική σεζόν 365 μέρες το χρόνο.

Ευχαριστούμε τον Ταμία της Ένωσης Αλκιβιάδη Δρίτσα και την Λία Παπαγλάστρα από το Ξενοδοχείο Πλειάδων Γη στα Τρίκαλα για την συμβολή τους! Η δύναμη των τουριστικών επιχειρήσεων του Νομού μας μας είναι η συνεργατική προσπάθεια