Πε. Απρ 25th, 2024

Η Αγγελική Νικολούλη άνοιξε ξανά την υπόθεση του Άλεξ – Συγκλονιστικές μαρτυρίες (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η μητέρα του μικρού Άλεξ, του αγοριού που έγινε το παιδί όλων, δεκαέξι χρόνια μετά τον άδικο χαμό του, μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ» με αφορμή το bullying που βρίσκεται σε έξαρση το τελευταίο διάστημα

Μετά από 16 χρόνια, το «Φως στο Τούνελ» αποκάλυψε πως ο Άλεξ μπορεί να έχει… χτιστεί για να κρυφτούν τα στοιχεία της υπόθεσης.

Με αφορμή τις περιπτώσεις bullying που βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, η Αγγελική Νικολούλη μίλησε με την μητέρα του Άλεξ. Του 11χρονου μαθητή που και αυτός έπεσε θύμα… νταήδων στην Βέροια, χωρίς ωστόσο, εδώ και 16 χρόνια, να έχει βρεθεί το άψυχο σώμα του.

Η Νατέλα που έχει γίνει σύμβολο κατά του εκφοβισμού μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» για τους λόγους που παρέμεινε στη Βέροια, αλλά και για νέες μαρτυρίες που της δόθηκαν.

Νέα μαρτυρία

Από την Μπαρμπούτα, την περιοχή που ο Βορειοηπειρώτης, ένας δηλαδή από την παρέα των «νταήδων», είχε πει πως μετέφεραν με καρότσι τον άτυχο Άλεξ, η Νατέλα μίλησε στο τηλεοπτικό συνεργείο του «Τούνελ» για μία νέα, σοβαρή μαρτυρία που της εκμυστηρεύτηκαν.

«Είχαν πει τότε ότι κατέβασαν τον Άλεξ εδώ στο ποτάμι και ο Βορειοηπειρώτης είχε ισχυριστεί ότι έφυγε και δεν ήξερε τι έγινε. Αυτοί που παραδέχτηκαν αρχικά την πράξη, δεν έλεγαν μέχρι το τέλος τι συνέβη. Εγώ θυμάμαι που είχε χιόνι τότε και τα σκυλιά που είχαν έρθει, δεν μπορούσαν να ερευνήσουν. Χειμώνα βράδυ δεν περνάει ψυχή από αυτό το σημείο. Υπάρχει τώρα μία σημαντική μαρτυρία από μία κυρία. Νωρίς το πρωί της επόμενης ημέρας από την εξαφάνιση, έπρεπε να κάνει μία εργασία σε κοντινή απόσταση, αλλά δύο εργάτες δεν την άφησαν να περάσει από αυτό το σημείο. Την έδιωξαν στην ουσία, σαν κάτι να ήθελαν να κρύψουν. Η περιοχή και η ημερομηνία της έκαναν εντύπωση. Επειδή έγινε εκπομπή σ’ εσάς, αφιερωμένη στην υπόθεση και είχατε αναφερθεί σε κάποια οικοδομικά έργα στο σημείο, εγώ πιστεύω πρέπει να είναι το ίδιο» τόνισε.

Σοκάρουν οι δηλώσεις των «νταήδων» στο «Τούνελ»…

Σοκ προκάλεσαν για ακόμα μία φορά οι δηλώσεις τριών από τα πέντε παιδιά, που ευθύνονται για το χαμό του Άλεξ. Η Αγγελική Νικολούλη τους εντόπισε εννέα χρόνια μετά τη δολοφονία. Δείτε τι είπαν…

Η υπόθεση του Άλεξ είναι μία από τις πιο φρικιαστικές ιστορίες bullying στα εγκληματολογικά χρονικά της χώρας μας. Θύμα, ένα μικρό παιδί που μέχρι σήμερα, δεν έχει βρεθεί η σορός του.

Ο Αλέξανδρος Μεσχισβίλι δολοφονήθηκε σε ηλικία μόλις 11 χρόνων. Ήταν μαθητής Ε’ δημοτικού, με καταγωγή από τη Γεωργία. Ζούσε με τη μητέρα του, Νατέλα και τον πατριό του Δημήτρη στη Βέροια.

Εξαφανίστηκε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου  2006, μεταξύ 7-8 το απόγευμα, από την περιοχή Ελιάς – Ανοίξεως Βέροιας.

Για την υπόθεση αυτή παιδιά, γονείς και κηδεμόνες τιμωρήθηκαν με τον «χαλαρό ισχύοντα νόμο».

Διαβάστε λεπτομέρειες για την υπόθεση εδώ.