Κυ. Μάι 12th, 2024

Η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της και οι μηχανές του Παμβοχαϊκού έχουν πάρει φωτιά

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της και οι μηχανές του Παμβοχαϊκού έχουν πάρει φωτιά.

Οι δύο άντρες, ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Δαληβίγκας και ο Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Σταμπεδάκης έχουν βάλει φέτος πολύ ψηλά τον πήχη με μεγάλες μεταγραφές (ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί όλες) ανά την Ελλάδα με στόχο φυσικά την άνοδο στην Α2!

Μεταγραφές που έχουν συζητηθεί από όλη την οικογένεια του βόλεϊ, μεταγραφές με χρόνια παρουσία στο βόλεϊ αλλά και με νέους, αφού ο Παμβοχαϊκός πάντα δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς σε ηλικία αθλητές. Μπορούμε να πούμε βέβαια πως η διοίκηση τα 2 τελευταία χρόνια έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και στα αναπτυξιακά τμήματα αφού ο Παμβοχαϊκός είναι μία δεξαμενή μικρών φίλων καθώς έχει πάνω από 145 (βάση του μητρώου της ΓΓΑ) παιδιά, από 6 έως 17 ετών.

Καταλαβαίνουμε πως ο σύλλογος μαθαίνει στα παιδιά μας, το ευ αγωνίζεσθαι και αθλητική παιδεία. Σπάνιο και δύσκολο όταν έχεις να κανείς με μικρά παιδιά!!!

Οι εγγραφές για την νέα σεζόν ξεκινούν θα γίνουν στις εξής ημέρες: Δευτέρα 4 και Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου Ώρα: 17:00-20:00 Τρίτη 5 και Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου Ώρα: 18:00-20:00.

Οι προπονήσεις τους ξεκινούν την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου. Καλή σεζόν στην αγαπημένη μας ομάδα, καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει και ευχόμαστε ολόψυχα να επιτύχει τους στόχους της!!!