Σα. Μάι 18th, 2024

Η “Πνοή Δημιουργίας” ανακοίνωσε τέσσερις ακόμα υποψηφίους

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ανακοινώνουμε τέσσερις ακόμα υποψηφίους που θα εμπλουτίσουν την ομάδα μας με τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ

Η Μαρία είναι συνταξιούχος Νοσηλεύτρια από το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Είναι κάτοικος του οικισμού “Κοσμάς” Εξαμιλίων.Έχει δύο παιδιά με τον Παναγιώτη Κοντογιαννάτο, συνταξιούχο Αστυνομικό και έχουν και δυο εγγόνια. Έχει αγάπη προς τα ζωάκια και αγάπη προς τους ανθρώπους λόγω του επαγγέλματός της. Θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά για την επίλυση των προβλημάτων του οικισμού όπως Αστυνόμευση, καθαριότητα, οδοποιία.

Η Μαρία είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Εξαμιλίων.

ΕΛΕΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Ο Τάσος εργάζεται ως security σε ιδιωτικές εταιρείες. Έχει ασχοληθεί αρκετά χρόνια με τους συλλόγους των Εξαμιλίων είτε ως ποδοσφαιριστής στη Δάφνη είτε ως μέλος του Χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου. Είναι γέννημα θρέμμα των Εξαμιλίων. Είναι πατέρας ενός παιδιού. Θέλει να συμβάλει στην εξέλιξη του τόπου με όποιον τρόπο μπορεί.

Ο Τάσος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Εξαμιλίων.

ΖΑΦΕΙΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

Η Φωτεινή έχει τελειώσει ΤΕΕ με ειδικότητα τεχνικό σχέδιο και εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία της Κορινθίας. Έχει γεννηθεί στην Αθήνα και κατοικεί στα Εξαμίλια από όπου και κατάγεται. Είναι παντρεμένη με τον Ηλία Κασμά και έχουν ένα παιδί 11 χρονών. Είναι κόρη του Βασιλείου κ της Δήμητρας Ζαφείρη. Δηλώνει έτοιμη να συνδράμει για τις ανάγκες του χωριού όπου μεγάλωσε και κατοικεί.

Η Φωτεινή είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Εξαμιλίων.

ΚΟΛΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ

Η Γιάννα δούλεψε από το 1997 στον τομέα των specialeffect για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο VisualeffectsArtist. Σήμερα ασχολείται με τη δημιουργία και επεξεργασία Video στα socialmedia, στο Instagram και YouTube. Γεννήθηκε στην Γερμανία. Πατέρας της είναι ο Μιλτιάδης Κόλλιας και μητέρα της η Θάλεια Κόλλια. Τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο Εξαμιλίων, Γυμνάσιο και Λύκειο Κορίνθου. Σπούδασε Αθήνα και είναι απόφοιτος ΤΕΙ Σχολής Καλών Τεχνών. Μένει Εξαμίλια και έχει έναν υπέροχο γιο. Θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά για την εξέλιξη του τόπου μας, την πρόοδο και την ποιότητα ζωής !!!

Η Γιάννα είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Εξαμιλίων.

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και ενώνουμε τις δυνάμεις μας!