Κυ. Απρ 28th, 2024

Η “Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ” για τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Κορινθίων

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου τη Δευτέρα  29-01-2024, αυτό που υπογράμμισε κι  έκανε σαφές ο  Δημοτικός Σύμβουλος  και επικεφαλής της «Πολιτικής ΔΙΕΞΟΔΟΥ», κ . Αλέξανδρος Γκουργιώτης  είναι  η ενασχόληση της παράταξης με σημαντικά και ουσιώδη ζητήματα που απασχολούν  τους δημότες και καθορίζουν την ποιότητα της ζωής τους.

  Τόνισε ότι δεν θα αναλωθεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του σε τυπικά θέματα που αφορούν στην πλήρωση κενών θέσεων σε επιτροπές κλπ .κλπ. Αυτά δεν θεωρούνται   ζητήματα που επιδέχονται  αντιπολίτευσης. Η  «Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ», ανέφερε, στοχεύει σε πιο ουσιώδη θέματα, που εκ των πραγμάτων θα προκύψουν και πάνω σε αυτά θα πραγματοποιηθούν σχετικές δράσεις του συνδυασμού .

  Άλλωστε , η «Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ»  συνεπής στην αρχική διακήρυξη των αρχών με τις οποίες απευθύνθηκε στους Κορινθίους  ουδέποτε πρόκειται να  επενδύει σε οποιαδήποτε  μορφή στείρας αντιπολίτευσης ή  σε λαρυγγισμούς και  ανούσιες φωνασκίες εντός του Δημοτικού Συμβουλίου. Όταν όμως πρόκειται για τη διευθέτηση ζητημάτων και την ανάγκη επίλυσης σοβαρών προβλημάτων ,τότε θα υψώνει ορθό πολιτικό λόγο και ηθικό ανάστημα.