Σα. Απρ 27th, 2024

Η πρώτη φωτογραφία του δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από τις φυλακές Κορυδαλλού

Κοινοποίηση ειδήσεων
This image has an empty alt attribute; its file name is 21-05-30_220234_WonderFox_Photo_GIF_001_(1).gif

Σε έναν από τους πρώτους προαυλισμούς του στην ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο που ομολόγησε ότι το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαΐου σκότωσε την σύζυγό του, Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Το στιγμιότυπου, που μετέδωσε αποκλειστικά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, απεικονίζει τον συζυγοκτόνο πίσω από τα συρματοπλέγματα, να στέκεται όρθιος κάτω από το υπόστεγο, δίπλα σε ένα τραπέζι. Φοράει ένα μπλε σορτσάκι και μια γκρι μπλούζα.

Γλυκά Νερά: Η πρώτη φωτογραφία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από τις φυλακές Κορυδαλλού

Έχει βάλει τα χέρια του στη μέση και συζητάει με έναν άλλον κρατούμενο που κάθεται απέναντί του σε ένα παγκάκι. Ενώ στην αρχή ήταν σιωπηλός, τις τελευταίες ώρες έχει αρχίσει να μιλάει, περισσότερο με τον συγκρατούμενο του πρώην σωφρονιστικό που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

“Είναι σαν να βρίσκεται σπίτι του” ήταν η φράση που μεταφέρθηκε στο Star από άνθρωπο της φυλακής για τον 33χρονο.

Χθες, Πέμπτη, ο πιλότος πέρασε από ψυχιατρική εξέταση, θα ακολουθήσουν κι άλλες εξετάσεις από γιατρούς ενώ έχει ζητήσει και κάποια βιβλία.

Με ποιους μοιράζεται το κελί

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται σε κελί της 6ης πτέρυγας με άλλους τρεις κρατούμενους. Ο ένας είναι σωφρονιστικός υπάλληλος που εκτίει ποινή για ναρκωτικά, ο δεύτερος έχει φυλακιστεί για λαθρεμπόριο και ο τρίτος επίσης για ναρκωτικά.

Η συγκεκριμένη πτέρυγα θεωρείται προσεκτικά επιλεγμένη, ώστε να μην κινδυνεύσει η σωματική του ακεραιότητα. Το έγκλημα που διέπραξε είναι ειδεχθές και πολλοί κρατούμενοι, ακόμη και οι πιο “σκληροπυρηνικοί”, δεν “συγχωρούν” τέτοιες πράξεις.

Μάλιστα, το κελί του Αναγνωστόπουλου είναι κοντά σε αυτό όπου κρατούνται ο Μένιος Φουρθιώτης και ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος.

Ο 33χρονος συζυγοκτόνος θα προαυλίζεται κανονικά με όλους τους υπόλοιπους κρατούμενους, ενώ δεν έμεινε 14 ημέρες καραντίνα καθώς έχει ήδη υποβληθεί σε τεστ κορονοϊού και ήταν αρνητικό.

Δεν έχουν καταθέσει οι γονείς του

Σύμφωνα με το STAR, τρία άτομα – “κλειδιά” στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν δεν έχουν καταθέσει ακόμα στις Αρχές, παρά το γεγονός ότι ζητείται να γίνει άρση των κινητών τους.

Πρόκειται για τη μητέρα, τον πατέρα και τον αδερφό του δολοφόνου. Είναι βέβαιο ότι θα τους καλέσει ο ανακριτής που προΐσταται της έρευνας. Επίσης έχει ζητηθεί και η άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών τους τόσο ένα μήνα πριν το έγκλημα όσο και έναν μήνα μετά.