Πα. Απρ 26th, 2024

Η My Grand Road στο νηπιαγωγείο στα Ίσθμια

Κοινοποίηση ειδήσεων

Την 30/5/22 μετά από πρόσκληση του Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Ίσθμιας Κορινθίας μέλη της My Grand Road   σε συνεργασία με την Δ/νση Αστυνομίας Κορινθίας μέσω του Τμήματος Τροχαίας Κορίνθου επισκέφθηκαν το νηπιαγωγείο με σκοπό την ενημέρωση για τη σωστή οδηγική συμπεριφορά.

Οι μαθητές του νηπιαγωγείου κατανόησαν τον τρόπο αναγνώρισης των πινακίδων σήμανσης, τον φωτεινό σηματοδότη, συζήτησαν με την Αρχιφύλακα Τριανταφύλλη Αντιγόνη για το ρόλο της τροχαίας αλλά είδαν και τα σήματα που κάνει ο τροχονόμος όταν  ρυθμίζει σε κάποια διασταύρωση.

Η προϊσταμένη του νηπιαγωγείου η κυρία Γεωργίου Παναγιώτα αλλά και η νηπιαγωγός η κυρία Ευαγγελία Τσαγκώνα είχαν προετοιμάσει κατάλληλα τα παιδιά προκειμένου να συνδράμουμε και εμείς στην ολοκλήρωση του προγράμματος.

Στο προαύλιο χώρο τοποθετήθηκε το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγης όπου όλα τα παιδιά φορώντας κράνος ασφαλείας οδήγησαν ποδήλατο συνοδευόμενα από τα συνδιοργανωτές.

Δύο από όλα όσα ειπώθηκαν στα παιδιά, και ελπίζουμε οι γονείς να τα συνεχίσουν,  ήταν ότι φοράμε  πάντα ζώνη και κράνος όλοι στο αυτοκίνητο ή στο μηχανάκι αντίστοιχα αλλα και ότι ρωτάμε πάντα τους γονείς μας πριν βγούμε στο δρόμο να παίζουμε.  

Οι δράσεις και στην Κορινθία συνεχίζονται με γνώμονα της πρόληψη των οδικών τροχαίων αι την ενημέρωση σε μικρούς και μεγάλους.