Πε. Απρ 25th, 2024

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τον ληστή φόβητρο των καταστηματαρχών

Κοινοποίηση ειδήσεων

Χειροπέδες σε έναν 31χρονο ληστή, ο οποίος είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος ιδιοκτητών και υπαλλήλων καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη, κατάφεραν να περάσουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι άνδρες της συγκεκριμένης υπηρεσίας αναλύοντας τον τρόπο δράσης του 31χρονου αλλά και συγκεντρώνοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη, κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να δώσουν τέλος στη δράση του ληστή. 

Το newsit.gr εξασφάλισε βίντεο από την ημέρα που ο 31χρονος μπήκε οπλισμένος σε ζαχαροπλαστείο της Τούμπας. Η ληστεία έγινε στις 14 Ιανουαρίου.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες ο άνδρας φορώντας κουκούλα και μάσκα κατά του κορονοϊού, μπήκε στο κατάστημα και με γρήγορα βήματα κινήθηκε προς το ταμείο. Οι δύο γυναίκες υπάλληλοι που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή προσέτρεξαν να τον εξυπηρετήσουν. Ξαφνικά ο 31χρονος έβγαλε ένα περίστροφο από την τσέπη του και απείλησε τις εργαζόμενες. Οι δύο γυναίκες έκαναν προς τα πίσω και τότε ο ληστής άνοιξε το ταμείο από το οποίο πήρε τις εισπράξεις.