Πα. Μαρ 29th, 2024

Θεσσαλονίκη: Καταδίωξη και σύλληψη κουκουλοφόρων σε ζωντανή μετάδοση! (Video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν το πρωί της Δευτέρας (8.5.2023) όταν δύο κουκουλοφόροι εντοπίστηκαν σε ταράτσα γύρω από την εκκλησία του Αγίου Μηνά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι δύο κουκουλοφόροι άρχισαν να πηδούν από ταράτσα σε ταράτσα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης σε μία προσπάθεια να διαφύγουν τη σύλληψη, ενώ το πρωτοφανές περιστατικό μεταδιδόταν σε ζωντανή σύνδεση.

Όλα ξεκίνησαν στις 6 το πρωί της Δευτέρας, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο κουκουλοφόρους σε ταράτσα μετά από φωτιά που ξέσπασε σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών. Οι δράστες αρνούνταν να παραδοθούν και άρχισαν να πηδούν από ταράτσα σε ταράτσα. Στο σημείο είχαν καταφτάσει ήδη δημοσιογράφοι που μετέδιδαν ζωντανά το απίστευτο περιστατικό.Λίγο πριν τις 7 ο ένας κουκουλοφόρος πήδηξε σε πυροσβεστικό όχημα. Εκεί τον πλησίασε ένας πυροσβέστης και άρχισε να του μιλάει. Όλα έδειχναν ότι θα παραδοθεί, όμως ο κουκουλοφόρος πήδηξε κάτω από το πυροσβεστικό και άρχισε να τρέχει.

Αστυνομικοί τον καταδίωξαν πεζή, ενώ οι δημοσιογράφοι έτρεχαν από πίσω τους καταγράφοντας το γεγονός. Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και τον συνέλαβαν.

Ο δεύτερος κουκουλοφόρος παρέμενε στην ταράτσα της εκκλησίας του Αγίου Μηνά στη Θεσσαλονίκη. Αστυνομικοί και ένας ιερέας προσπαθούσαν να τον πείσουν να παραδοθεί.

Ο άνδρας είχε ζητήσει να μιλήσει μόνο με τον ιερέα.Είκοσι λεπτά αργότερα ο άνδρας κατέβηκε με μια σκάλα από την ταράτσα του Αγίου Μηνά. Κατεβαίνοντας από την σκάλα έπεσε στην αγκαλιά του ιερέα και στη συνέχεια παραδόθηκε στους αστυνομικούς.

Οι άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν τον κουκουλοφόρο, ενώ ο ιερέας αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση και κατευθύνθηκε στο εσωτερικό της εκκλησίας.