Πε. Μαρ 28th, 2024

Θρίλερ με την Δήμητρα της Λέσβου: Φόβοι πως έπεσε θύμα τροχαίου – Βαλλιανάτος: «Αναγνωρίστηκε η σορός»

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της Δήμητρας της Λέσβου.

Ενισχύονται οι φόβοι ότι η Δήμητρα είναι θύμα ενός τροχαίου σημειώθηκε στις 9 Απριλίου στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, τα οποία θα δείξουν αν πράγματι η Δήμητρα ήταν το θύμα του συγκεκριμένου τροχαίου.

Υπενθυμίζεται ότι η Δήμητρα της Λέσβου είχε μεταφερθεί στο Δρομοκαΐτειο, απ’ όπου είχε εξαφανιστεί στις 6 Απριλίου αλλά το Silver Alert είχε εκδοθεί στις 26 Μαΐου. Τις τελευταίες ώρες οι αρχές εξετάζουν την πληροφορία να είναι το θύμα του τροχαίου στο Παλαιό Φάληρο και περιμένουν τα αποτελέσματα του DNA για το αν είναι ή όχι η Δήμητρα από τη Σκάλα Συκαμιάς.

«Λέμε ότι μπορεί να είναι ο ΔημήτρηςΑπό τις 26 Μαΐου 2021, ημέρα της ενεργοποίησης του κοινωνικού συναγερμού μέχρι σήμερα δεχθήκαμε 3.742 κλήσεις αλλά δυστυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν», δήλωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο διοικητής του Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης.

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος υποστήριξε σε ανάρτησή του στο Facebook ότι ο αδερφός της Δήμητρας έχει αναγνωρίσει τη σορό.

Ποια είναι η Δήμητρα

Γεννήθηκε στη Λέσβο. Από παιδί ήταν διαφορετικό. Στα 14 της είπε στους γονείς της ότι είναι κορίτσι. Εκείνοι αντέδρασαν κλείνοντάς την σε ίδρυμα. Ακόμη και όταν βγήκε από το ψυχιατρείο, οι γονείς της συνέχισαν να της δίνουν ισχυρά φάρμακα, στα κρυφά, βάζοντάς τα μέσα στο φαγητό της.

Κάποια στιγμή κατάφερε να φύγει από το νησί και ήρθε στην Αθήνα όπου και έζησε για χρόνια άστεγη. Επέστρεψε στη Λέσβο για να φροντίσει την άρρωστη μητέρα της. Για τουλάχιστον 25 χρόνια ζούσε στο νησί, ωστόσο, όπως έχει εξηγήσει σε συνέντευξή της στην Πάολα Ρεβενιώτη, στο Vice, ως τρανς άτομο που ζει στην επαρχία αισθάνεται σαν πρόσφυγας.

Πηγή: alfavita.gr