Κυ. Απρ 28th, 2024

Θρίλερ με την εξαφάνιση του 27χρονου Θάνου – Η έκκληση της μητέρας (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με την εξαφάνιση του 27χρονου Θάνου με τους γονείς του να ζουν με την αγωνία εδώ και ημέρες που ο γιος τους δεν έχει καμία επικοινωνία μαζί τους.

Το μόνο σημάδι που τους δίνει ελπίδα είναι ότι ο 27χρονος φάνηκε να έχει μπει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από κάποιο άλλο κινητό.

«Μία πολύ σοβαρή πληροφορία πήρα τώρα πριν από δέκα λεπτά, ότι χθες είχε μπει στο Instagram, από άλλο τηλέφωνο βέβαια. Αυτό δείχνει σημεία ζωής, είναι πολύ σοβαρό», είπε ο πατέρας του 27χρονου.

Η έκκληση της μητέρας

Η μητέρα του μιλώντας στο Star, έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να το αναφέρει στις Αρχές. «Κάνω έκκληση σε όποιον είδε ή άκουσε κάτι να μας το πει. Ζούμε ένα δράμα πέντε μέρες τώρα. Δεν αντέχουμε άλλο, βοηθήστε μας σας παρακαλώ» συγκλονίζει.

«Είχε δυσκολία στο να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του. Πριν από δύο εβδομάδες περίπου έμαθε για ένα πρόβλημα υγείας μου και αυτό τον τρόμαξε. Είμαι το στήριγμά του», σημείωσε η μητέρα. Όπως είπε μάλιστα, ο γιος της κατέβηκε νωρίτερα στην Αθήνα, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει, και πήγε στον πατέρα του, που ζει στην Ηλιούπολη.

Ο 27χρονος στις 21 Οκτωβρίου είχε βγει μια βόλτα με τον πατέρα του στην περιοχή του Ελαιώνα στην Αθήνα, όταν ξαφνικά του πέρασε το τσαντάκι του στον λαιμό, του είπε «μπαμπά σ’ αγαπώ» και άρχισε να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα τέλος με όσα είπε η μητέρα, ο νεαρός είχε όλα του τα προσωπικά αντικείμενα μέσα στο τσαντάκι του που άφησε στον πατέρα του, περιλαμβανομένου και του κινητού του τηλεφώνου, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αναζήτησή του.

«Σ’ αγαπώ πολύ μπαμπά»

Ο 27χρονος Θάνος τους τελευταίους έξι μήνες έμενε στη Θεσσαλονίκη, όπου και εργαζόταν. Την περασμένη εβδομάδα είχε έρθει στην Αθήνα να συναντήσει τον πατέρα του. Βγήκαν μία βόλτα και από τότε αγνοείται.

«Ήταν λίγο ανήσυχος. Ξαφνικά, εκεί που βγήκαμε για έναν καφέ, γιατί τον είχα στο σπίτι δύο μέρες, ξαφνικά μου αφήνει το τσαντάκι του με όλα τα προσωπικά του, μου λέει: ‘σ’ αγαπώ πολύ μπαμπά’ και χάνεται. Αρχίζει και τρέχει μέσα στον κόσμο».

Ο πατέρας του 27χρονου δεν κατάλαβε τι συνέβαινε. Είδε τον γιο του να απομακρύνεται και σάστισε.

«Εγώ φοβήθηκα εκείνη την ώρα γιατί ήρθανε δύο τύποι και μου λένε: ‘Σας έκλεψε;’ και φοβήθηκα μην τον πιάσουν και τον χτυπήσουν».

«Ήταν το παιδί αναστατωμένο, ήταν τρομαγμένος, φοβισμένος. Έχει μία δυσκολία να διαχειριστεί τα συναισθήματά του», είπε η μητέρα του 27χρονου.

«Κάτι έχει γίνει…»

Όσο περνάνε οι μέρες η αγωνία κορυφώνεται. Οι γονείς του είχαν παρατηρήσει μία αλλαγή στη συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα, τίποτα όμως που να δικαιολογεί μία τέτοια εξαφάνιση.

«Κάτι έχει γίνει στο κεφάλι του πολύ μεγάλο και δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Μία φοβία, ένας τρόμος… κάτι τέτοιο φαντάζομαι», είπε η μητέρα του.

Έξι ημέρες τώρα ο 27χρονος δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν. Οι γονείς του προσεύχονται να μην του έχει συμβεί κάτι κακό.

«Δεν έχει μπλέξει πουθενά το παιδί μου. Το μυαλό μου εμένα πάει ότι μπορεί να είναι σε κάποιο βουνό, γιατί πάντα του άρεσε να πηγαίνει σε βουνά», συμπλήρωσε η μητέρα του.

Το έργο των Αρχών γίνεται δυσκολότερο, από την στιγμή που ο 27χρονος άφησε την τσάντα του με το κινητό του στον πατέρα του πριν το βάλει στα πόδια.