Κυ. Απρ 28th, 2024

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Αναμένονται εντάλματα σύλληψης για την εξαφάνιση του 30χρονου Μπάμπη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μία συνομιλία «κλειδί» έχει μπει στο επίκεντρο των αρχών για το θρίλερ της εξαφάνισης του 30χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, το οποίο έχει μετατραπεί σε έναν άλυτο γρίφο.

Το βράδυ της 4ης Ιανουάριου ήταν η τελευταία ημέρα όπου κάποιος είδε ζωντανό τον Μπάμπη με τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών και των Εγκληματολογικών Ερευνών να προσπαθούν να βάλουν τέλος στο μυστήριο και τον καθημερινό εφιάλτη των συγγενών του 30χρονου.

Το κινητό του κρεοπώλη στο μικροσκόπιο των Αρχών

Όπως διαπιστώθηκε από την ανάλυση του κινητού τηλεφώνου του 50χρονου η συσκευή τις επίμαχες ώρες όπου χάθηκαν τα ίχνη του 30χρονου φαίνεται να είναι άνεργο και μάλιστα να το έχει αφήσει στο σπίτι του.

Έμπειροι αξιωματικοί ερμηνεύουν την συγκεκριμένη κίνηση ως μια πράξη για να μην εντοπιστούν οι κινήσεις του.

Ταυτόχρονα κατάφεραν να ανακτήσουν συνομιλία μεταξύ του 30χρονου και 50χρονου την οποία είχε διαγράψει ο κρεοπώλης από την εφαρμογή. Σε αυτήν, οι δύο άνδρες λογομαχούν για τα χρήματα που χρωστούσε ο 50χρονος στον Μπάμπη.

Αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών εξετάζουν νέες εικόνες από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το τζιπ του κρεοπώλη και στέκονται σε μια σειρά από αντιφάσεις που έχουν διαπιστώσει.

Στις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών, ο 50χρονος επανέλαβε πως θυμάται μόνο μέχρι τη στιγμή που άφησε τον νεαρό αγνοούμενο στο σημείο που του ζήτησε.

Στη συνέχεια, όπως φέρεται να είπε, έκανε χρήση ουσιών με αποτέλεσμα να μην μπορεί να θυμηθεί και να εξηγήσει τις κινήσεις που έκανε.

«Σήμερα μετέβην προσωπικά στο Μεσολόγγι επισκέφτηκα το τμήμα ασφαλείας της περιοχής και με μέριμνα δική μας και με την βοήθεια του τμήματος ασφαλείας Μεσολογγίου, επαγγελματίας δύτης θα μεταβεί σε συγκεκριμένα σημεία για να ελεγχθεί η υπόθεση και κατά πόσον μπορούμε να βρούμε κάτι. Αναμένονται οι εξελίξεις από λεπτό σε λεπτό και ευχόμαστε να έχουμε ένα αίσιο τέλος ή κάτι καινούργιο για να μπορέσουμε να έχουμε την ουσιαστική αλήθεια σε αυτή την υπόθεση», είπε ο δικηγόρος της μητέρας του, Κωνσταντίνος Δημόπουλος.

Αστυνομικοί, άνδρες της Πυροσβεστικής αλλά κι εθελοντές έχουν σαρώσει μια έκταση 1.500 στρεμμάτων. Με βάρκες ερευνήθηκαν και σημεία της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο στοιχείο.

Οι έρευνες δύτη θα επικεντρωθούν στην περιοχή του αεροδρόμιου άλλα και στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, όπου υπάρχουν πολλοί βαλτότοποι και αρδευτικά κανάλια.

Αναμένονται εντάλματα σύλληψης

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών έχει συλλέξει καταθέσεις από άτομα στο στενό κύκλο του 30χρονου αλλά και κατοίκων της περιοχής.

Αυτές οι καταθέσεις έχουν οδηγήσει την έρευνα σε ένα νέο στάδιο σε συνδυασμό με την ανάλυση που έχει γίνει σε «κλώνο» που έχει δημιουργηθεί της συσκευής του κινητού του 30χρονου.

Το κινητό του αγνοούμενου δεν έχει εντοπιστεί ωστόσο, οι Αρχές έχουν καταφέρει να ανακτήσουν πολλά δεδομένα από το τηλέφωνο του6 30χρονου, τα οποία δείχνουν προς τα πού πρέπει να κατευθυνθούν οι έρευνες.

Επιπλέον, πολύ σημαντικό θεωρείται το γεγονός πως έχουν καταφέρει να ανακτηθούν δεδομένα από το κινητό του 50χρονου κρεοπώλη και οι συνομιλίες πριν την εξαφάνιση.

Εντοπίστηκαν ευρήματα που εξετάζεται εάν συνδέονται με τον 30χρονο
Οι έρευνες των Αρχών είχαν εστιάσει στην περιοχή όπου η κάμερα της Ιόνιας Οδού είχε εντοπίσει το αυτοκίνητοι το 50χρονου.

Την Παρασκευή 12/1 εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας κάποια ευρήματα στο σημείο. Οι Αρχές πήραν μαζί τους δύο σακούλες με ευρήματα, οι οποίες εστάλησαν για έλεγχο ώστε να διαπιστωθεί εάν συνδέονται με την εξαφάνιση του 30χρονου.

enikos.gr