Τρ. Ιούν 18th, 2024

Ισθμός: Αλλαγές στην κυκλοφορία μετά το ατύχημα με το βυτιοφόρο – Τι ανακοίνωσε η Τροχαία

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας στον Ισθμό, όπου το βράδυ της Παρασκευής ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες το βυτιοφόρο που μετέφερε καύσιμα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία και να κλείσει για αρκετές ώρες η Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου.

Μετά το ατύχημα συνελήφθη ο οδηγός του βυτιοφόρου, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος.

Από την τροχαία που διενεργεί την προανάκριση έχει οριστεί και ειδικός πραγματογνώμονας.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.: Οι έκτακτες ρυθμίσεις που ισχύουν

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας είναι σε ισχύ οι εξής ρυθμίσεις:

Από τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου 08.06.2024, αποκλεισμός της κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Κόρινθο στο ύψος της Χ.Θ. 75,2 με ταυτόχρονη εκτροπή της κυκλοφορίας προς δύο εναλλακτικές διαδρομές:

– προς την έξοδο του κόμβου Λουτρακίου, με κατεύθυνση προς τον Ισθμό Κορίνθου, την ΠΕΟ Αθηνών-Κορίνθου και στη συνεχεία επανείσοδο στον αυτοκινητόδρομο μέσω του κόμβου της Επιδαύρου (Χ.Θ. 76,8).

– προς την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του κλάδου προς Αθήνα, στον οποίο εφαρμόζεται αμφιδρόμηση από τη Χ.Θ. 75,2 έως Χ.Θ. 76,2.

Η κυκλοφορία προς Αθήνα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα και τη ΛΕΑ.

Την Κυριακή 09.06.2024 το μεσημέρι περί τις 12:00, για την εξυπηρέτηση της αναμενόμενης αυξημένης κυκλοφορίας επιστροφής των εκλογέων, θα αρθεί η ανωτέρω αμφιδρόμηση και θα δοθούν στην κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας (3 Λωρίδες και ΛΕΑ).