Κυ. Μάι 5th, 2024

Κάλεσμα Επιμελητηρίου Αρκαδίας για ενίσχυση των αμάχων της Ουκρανίας – Τρόφιμα μαζεύει ο Δ. Τρίπολης

Κοινοποίηση ειδήσεων

Κάλεσμα Επιμελητηρίου Αρκαδίας για συγκέντρωση φαρμάκων, υγειονομικού υλικού και τροφίμων για την Ουκρανία.

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, με αφορμή την μεγάλη ανθρωπιστική κρίση που έχει δημιουργήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία, προσκαλεί φορείς, σωματεία, συλλόγους, επαγγελματίες και απλούς πολίτες, όπως συνδράμουν στην προσπάθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και όπως αποστείλουν, τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα και υγειονομικό υλικό για τις εμπόλεμες περιοχές της Ουκρανίας.

Συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης, υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό.

Τα πιο πάνω είδη, συγκεντρώνονται καθημερινά απ’ τις 9 το πρωί, έως τις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τρίπολης (Εθνικής Αντίστασης 43 και Δαριώτου (Παλαιό Δημαρχείο).

Η συγκέντρωση θα γίνεται μέχρι και τις 18 Μαρτίου 2022.

Επίσης, έχει ανοιχτεί ειδικός λογαριασμός για την οικονομική ενίσχυση και την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στην Ουκρανία, στην Eurobank, με δικαιούχο τον Ερυθρό Σταυρό.( 0026.0240.30.0201205013 IBAN: GR2602602400000300201205013 με την ένδειξη: «ΟΥΚΡΑΝΙΑ».

Ο δήμος της Τρίπολης, καλεί τους πολίτες, όπως συμμετέχουν στη δράση της ανθρωπιστικής βοήθειας και της αλληλεγγύης προς τον άμαχο πληθυσμό της Ουκρανίας.

Για το λόγο αυτό, γνωστοποιεί, ότι συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Η συγκέντρωση θα γίνεται μέχρι τις 21 Μαρτίου 2022.

Τα τρόφιμα θα μαζεύονται απ’ τις 9 το πρωί, μέχρι τις 2 το μεσημέρι, στο παράρτημα του ΚΑΠΗ δήμου Τρίπολης, επί των οδών Ρήγα Φεραίου και Παπαρρηγοπούλου.

Οι συσκευασίες θα πρέπει να είναι κατάλληλα τακτοποιημένες και συσκευασμένες.