Τε. Απρ 24th, 2024

Και επίσημα με τον συνδυασμό “Πνοή Δημιουργίας” του Νίκου Σταυρέλη ο γιατρός Σωτήρης Παπαδημητρίου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ανακοινώνουμε επτά ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

  1. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ – Ιατρός. Απόφοιτος Γερμανικής Σχολής Αθηνών. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου Γερμανίας. Μετεκπαιδεύτηκε στο κρατικό νοσοκομείο της Καρλσρούη και στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Επιμελητής στα ΤΕΠ από το Μάϊο του 2020 του Νοσοκομείου Κορίνθου. Δημοτικός Σύμβουλος Σολυγείας και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επί Δημαρχίας Αθανασίου Τούσουλη. Δημοτικός Σύμβουλος Κορινθίων με τη Συμμαχία Πολιτών και Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής για δύο χρόνια από το 2020 έως το 2022. Ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος. Ο Σωτήρης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Σολυγείας Δήμου Κορινθίων.

2) ΒΙΚΤΩΡΑΤΟΥ ΚΑΡΑΒΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ – Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Καραβούλη και έχουν δύο παιδιά. Γεννήθηκε στο Συνοικισμό Ιωνία Κορίνθου. Κατοικεί στην Αγία Άννα. Κόρη πολύτεκνης οικογένειας του Σεθέλου και της Αικατερίνης Βικτωράτου. Ιδιωτική υπάλληλος. Με πλούσια δράση στον αθλητισμό και ειδικότερα στην ομάδα βόλλευ της Κορίνθου. Πρώτη φορά θα είναι υποψήφια σε αυτοδιοικητικές εκλογές και είναι μία πρωτόγνωρη, σημαντική εμπειρία για την ίδια να προσφέρει με ενθουσιασμό και εντιμότητα για μία καλύτερη Κόρινθο. Η Μαρία θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δ.Ε. Κορινθίων.

3) ΜΑΛΑΝΔΡΕΝΗ ΝΤΙΝΑ – Είναι πιστή στη ρήση: «Πριν πω τι έκανε το χωριό μου για μένα να πω τι έκανα εγώ για το χωριό μου….». Γεννήθηκε στην Αλμυρή. Είναι μόνιμη κάτοικος Εξαμιλίων. Παντρεμένη με το Στέλιο Μαλανδρένη με τον οποίο μεγάλωσαν δύο υπέροχα παιδιά, γιατροί και οι δύο. Είναι πτυχιούχος Τεχνολογικής εκπαίδευσης και τώρα συνταξιούχος Δημοσίου από το Δασαρχείο Κορίνθου. Γι’ αυτό και έχει απεριόριστο χρόνο και εμπειρία από διοίκηση, λόγω της θητείας της στο Δημόσιο, για να ασχοληθεί με τα κοινά. Σε όλη της τη ζωή πορεύεται με γνώμονα την αλληλεγγύη, την προσφορά και την φιλοζωία. Πρώτη φορά θα είναι υποψήφια σε δημοτικές εκλογές. Η Ντίνα θα είναι υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο Εξαμιλίων.

4) ΠΑΞΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ (ΜΑΤΙΝΑ) – Γεννήθηκε στην Ηλιούπολη Αττικής απ’ όπου κατάγεται και διαμένει μόνιμα στην περιοχή της Κοινότητας Γαλατακίου από 25ετίας και πλέον. Είναι Μητέρα δύο (2) παιδιών και Υπάλληλος Υπεύθυνη των ΕΛΤΑ στα Λουτρά Ωραίας Ελένης, ομιλεί δύο (2) γλώσσες και είναι απόφοιτος Δημοσίου ΙΕΚ ως μικροβιολόγος με την οποία ειδικότητα απασχολήθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Όλα αυτά τα χρόνια έχει αναπτύξει στην περιοχή της Κοινότητας Γαλατακίου μεγάλη Κοινωνική, Πολιτική και κυρίως Εθελοντική δράση και πιο συγκεκριμένα: έχει διατελέσει Κοινοτική Σύμβουλος από 1-9-2019 μέχρι σήμερα, μέλος της Διοίκησης του Αθλητικού Συλλόγου Α.Ο. Αλμυρής, Πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αλμυρής, μέλος της Διοίκησης Φιλοζωικής των Λουτρών Ωραίας Ελένης, μέλος της Διοίκησης του Αθλητικού Συλλόγου Σαρωνικού Γαλατακίου και Υπεύθυνη των Ακαδημιών του Α.Σ. Σαρωνικού Γαλατακίου, επίσης έχει συμμετάσχει σε διάφορες Κοινωνικές Ομάδες, Συλλόγους και Φορείς που δραστηριοποιούνταν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Κοινότητας Γαλατακίου. Κεντρική και βασική της επιδίωξη είναι πάντα η ποιότητα ζωής του πολίτη, η κοινωνία της συνοχής, της συμμετοχής και της αλληλεγγύης. Ένας πραγματικά σύγχρονος Δήμος με φωνή και δύναμη ν΄ αντέξει τον ανταγωνισμό και να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των δημοτών του. Βιώνει την πραγματικότητα που αποδεικνύει ότι ο Δήμος Κορινθίων αρκετά έμεινε σε στασιμότητα και πρέπει να αλλάξει. Ο συνδυασμός «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Σταυρέλη πιστεύει ότι ΜΠΟΡΕΙ να κάνει σταθερά βήματα στο μέλλον αφού και πρόγραμμα ριζοσπαστικό έχει και στρατηγική για την ανάπτυξη του Δήμου διαθέτει. Συμμετέχει και σ’ αυτές τις Δημοτικές εκλογές με σκοπό να υπηρετήσει και την επόμενη πενταετία τις Συνδημότισσες και τους Συνδημότες της στον Δήμο Κορινθίων όπως έπραξε και πράττει από το 2019 μέχρι σήμερα με πλήρη αυταπάρνηση, ανιδιοτέλεια και αποφασιστικότητα, διεκδικώντας, είναι αλήθεια, με ένα μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο, αυτό που δικαιούται ο κάθε Πολίτης αυτού του τόπου. Η Ματίνα θα είναι υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο Γαλατακίου.

5) ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Παντρεμένος με τη Δέσποινα Δελφίνη με την οποία έχουν δύο παιδιά. Δημοτικός σύμβουλος Τενέας επί Δημαρχίας Χρήστου Χασικίδη την περίοδο 2007-2010. Αντιδήμαρχος Δήμου Τενέας 2008-2009. Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Βασιλείου 2011-2019. Τοπικός Σύμβουλος Κοινότητας Αγίου Βασιλείου 2019-2023. Δραστηριοποιείται στις αγροτικές επιχειρήσεις του. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε συμμετάσχει σε ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο στην κοινότητα Αγίου Βασιλείου. Ο Παναγιώτης θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Αγίου Βασιλείου.

6) ΣΙΑΧΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – Γεννήθηκε το 1987 στο Σοφικό. Παντρεμένος με τη Ρωτίδη Παναγιώτα και πατέρας δύο αγοριών. Ελεύθερος επαγγελματίας, ειδικός στις κατασκευές γυψοσανίδας, σιδήρου και αλουμινίου. Πρόεδρος για δύο συνεχή έτη στον Πανσολυγειακό. Όντας γέννημα θρέμμα της περιοχής και γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες του τόπου αποφάσισε να ασχοληθεί για πρώτη φορά στις εκλογές του 2019 στις κοινοτικές εκλογές. Έχοντας ως μόνο και αποκλειστικό στόχο την προσφορά στον τόπο αποφάσισε να ενταχθεί στην Πνοή Δημιουργίας δίχως δεύτερη σκέψη, στηρίζοντας και το Σωτήρη Παπαδημητρίου. Ο Νίκος θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Σοφικού.

7) ΦΥΤΑΜΠΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Γεννήθηκε το 1991 στο Σοφικό όπου και μεγάλωσε και κατοικεί έως σήμερα. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στο χώρο των υπηρεσιών ασφάλειας ιδιωτικών χώρων από το 2015. Έχει ασχοληθεί ενεργά με τον αθλητισμό αρχικά ως μέλος της διοίκησης στην ποδοσφαιρική ομάδα Σοφικό 05 και μετέπειτα στην ομάδα του Πανσολυγειακού εκτελώντας καθήκοντα ταμία. Εκ των ιδρυτών της Ακαδημίας Πανσολυγειακού που το έργο της συνεχίζεται μέχρι σήμερα με απόλυτη επιτυχία. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με την ανεξάρτητη παράταξη Κίνηση Νέων. Ο Παναγιώτης θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Σοφικού.

ΝΙΚΟΣ  ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ