Πε. Μαρ 28th, 2024

Κακοποίηση ενός κοριτσιού μόλις 3 ετών στη Λάρισα – Συγκλονίζει η μητέρα της

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μία νέα υπόθεση κακοποίησης ενός κοριτσιού μόλις 3 ετών στη Λάρισα αποκαλύπτει σήμερα το Star.

Οι γονείς του παιδιού μήνυσαν τις δυο νηπιαγωγούς του παιδικού σταθμού που πήγαινε για σωματικές βλάβες. Η μητέρα περιγράφει στην Τασούλα Παπανικολάου τα σημάδια που είδε στην κόρη της. «Δεν πειράξαμε το παιδί», απαντούν οι εκπαιδευτικοί. 

Δείτε το βίντεο εδώ

Σε φωτογραφίες φαίνονται καθαρά τα σημάδια στα χεράκια του κοριτσιού που είδε η μητέρα του όταν επέστρεψε από τον δημοτικό παιδικό σταθμό. Μεγάλες κοκκινίλες και γρατζουνιές. Στην αρχή φαντάστηκε, όπως λέει στο Star, ότι το παιδί είχε καυγαδίσει με κάποιο άλλο παιδάκι. Τη συνέχεια, όπως καταγγέλλει, δεν την φανταζόταν ούτε η ίδια.

Το παιδί είπε πως το χαστούκισαν και του τράβηξαν τα μαλλιά

Οι κοκκινίλες στο χέρι του παιδιού

«Όταν τράβηξα τα μανικάκια της είδα μεγάλα κόκκινα σημάδια και το παιδί φαινόταν ότι πονάει. Μου είπε ότι η κυρία το έπιασε από τα χέρια αναπαριστώντας ταυτόχρονα πολύ εμφατικά το ταρακούνησε και φώναζε δυνατά το όνομά της. Ηρέμησα το παιδί, προσπάθησα και εγώ να καταλάβω τι συνέβη και αμέσως παρατήρησα δαχτυλιές στο μάγουλο του παιδιού. Τη ρώτησα “αγάπη μου σε μάλωσε κανένας;’’ και μου λέει η κυρία μου έκανε παφ στο μάγουλο, τη χαστούκισε δηλαδή και μία άλλη κυρία της τράβηξε τα μαλλιά». 

Η μητέρα όπως καταγγέλλει στο Star τηλεφώνησε αμέσως στον παιδικό σταθμό: «Δεν πήρα κάποια πειστική απάντηση δηλώναν όλοι άγνοια. Το παιδί έφυγε από εδώ χαρούμενο δεν είχε τίποτα δεν είχε κανένα σημάδι». 

Καμία εξέλιξη μετά τη μήνυση των γονέων 

Η μήνυση κατατέθηκε στις 13 Μαρτίου κατά των δύο νηπιαγωγών αλλά και κατά παντός υπευθύνου. Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα για την άσκηση ή όχι ποινικής δίωξης. Το παιδί  άλλαξε παιδικό σταθμό ενώ σύμφωνα με τη μητέρα το κοριτσάκι δεν ήλθε μετά το περιστατικό να ξαναπάει στο συγκεκριμένο σχολείο. 

Οι δύο νηπιαγωγοί αρνούνται ότι χτύπησαν ή πείραξαν με οποιοδήποτε τρόπο το παιδί. Ο δικηγόρος τους λέει πως η υπόθεση είναι «εκτός πραγματικότητας και κατασκευασμένη». Μάλιστα, η μία νηπιαγωγός κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.