Κυ. Απρ 28th, 2024

Καλύβια: «Μας κακοποιούσε χρόνια, δεν άντεξα και τον σκότωσα» – Τι κατέθεσε ο 16χρονος που δολοφόνησε τον πατέρα του

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τα κομμάτια του παζλ της άγριας δολοφονίας του 71χρονου από τον 16χρονο γιο του που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα Καλύβια προσπαθούν να ενώσουν οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση.Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο ανήλικος φέρεται να υποστήριξε ότι αυτό που του «όπλισε» το χέρι ήταν η χρόνια κακοποίηση που είχε υποστεί αυτός, η μητέρα και ο 19χρονος αδερφός του στα χέρια του θύματος. Τόσο μεγάλη που, σύμφωνα με τον 16χρονο, η μητέρα του και ο μεγάλος του αδερφός αναγκάστηκαν να φύγουν από το σπίτι και να ζήσουν αλλού.

Από τη μεριά του ο 16χρονος έμενε με τον πατέρα του και περίμενε να ενηλικιωθεί προκειμένου να φύγει και αυτός. Δεν άντεξε όμως, όπως είπε, και χθες το βράδυ τον σκότωσε ενώ ήταν εν βρασμώ ψυχής καταφέρνοντάς του πολλά τραύματα στην κοιλιακή χώρα, τον θώρακα και την πλάτη.Πώς έγινε το έγκλημα στα Καλύβια
Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα Καλύβια.
Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. όταν μία γυναίκα κάλεσε αναφέροντας ότι ο ανήλικος γιος της, 16 ετών, την ενημέρωσε ότι είχε ένα επεισόδιο με τον πατέρα του, 71 ετών, και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.ΚλείσιμοΑμέσως οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο που τους υπέδειξε η μητέρα του 16χρονου, όπου βρήκαν νεκρό τον 71χρονο άνδρα και συνέλαβαν τον ανήλικο δράστη. Ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι που οδήγησαν στην τραγωδία, ωστόσο από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές φαίνεται πως πατέρας και γιος διαπληκτίζονταν συχνά.kalyvia_spiti__1_kalyvia_spiti__3_kalyvia_spiti__4_«Όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής» υποστήριξε ο νεαρός καταθέτοντας στις αρχές, ενώ μάλιστα, σύμφωνα με τις εξετάσεις, δεν βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.Συγκεκριμένα, ο 16χρονος διαπληκτίστηκε με τον πατέρα του και στην συνέχεια πήρε ένα μαχαίρι καταφέροντάς του πολλαπλά χτυπήματα.Κάλεσε τη μητέρα του και την ενημέρωσε για όσα έγιναν και στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, οι οποίοι διαπίστωσαν τον θάνατο του 71χρονου, μόλις έφτασαν στο σημείο.Σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε κατάθεση και η μητέρα του νεαρού.

protothema.gr