Κυ. Απρ 28th, 2024

Κανονικά θα γίνουν οι ειδικές διαδρομές του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις στο δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αίρεται η ισχύς της πρόσφατης απόφασης απαγόρευσης κυκλοφορίας που

εκδόθηκε από τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας -με την οποία επεκτάθηκε η απαγόρευση οποιασδήποτε δραστηριότητας σε δασικές περιοχές του νομού όταν στον χάρτη της ΓΓΠΠ προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 3).

Η σημερινή απόφαση -που έλαβε, σήμερα Πέμπτη 31 Αυγούστου, το ΣΟΠΠ της Π.Ε. Κορινθίας, σε έκτακτη συνεδρίασή του, με τη συμμετοχή και του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, μέσω τηλεδιάσκεψης-, αφορά αποκλειστικά στους χώρους κίνησης των αγωνιστικών και λοιπών οχημάτων υποστήριξης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023

Ειδικότερα, η νέα αυτή απόφαση αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στην διευκόλυνση διεξαγωγής των ειδικών διαδρομών της φετινής διοργάνωσης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στην περιοχή του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για το διήμερο 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

Στην ίδια απόφαση σημειώνεται ότι στο πλαίσιο αυτό θα υπάρχει πλήρης ετοιμότητα και απόλυτη επίβλεψη του χώρου διεξαγωγής του αγώνα από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για την αποτροπή οποιουδήποτε ενδεχομένου.

Την απόφαση που έλαβε σήμερα το ΣΟΠΠ της Π.Ε. Κορινθίας μπορείτε να δείτε εδώ:

Aρση Αποφασης Απαγόρευσης κυκλοφορίας 2023