Τε. Απρ 24th, 2024

Καραϊβάζ: Αυτά είναι τα αδέρφια που κατηγορούνται για τη δολοφονία του δημοσιογράφου! (εικόνες)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Το Law and Order φέρνει στο φως της δημοσιότητας τα πρόσωπα των δύο αδερφιών που κατηγορούνται για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Πιο συγκεκριμένα σε δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του δημοσιογράφου προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, όπως ενημέρωσε με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο αδέλφια, ηλικίας 40 και 48 ετών, που εμπλέκονται και σε άλλες ποινικές υποθέσεις και συγκεκριμένα στη δολοφονία ενός πυγμάχου στο Γαλάτσι το 2021.

Τα δύο αδέρφια είχαν βρεθεί στο στόχαστρο των Αρχών τους τελευταίους μήνες και συνελήφθησαν ύστερα από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος τους από τις δικαστικές αρχές.

Συγκεκριμένα, οι συλλήψεις έγιναν σε Γέρακα, όπου έμενε ο ένας από τους συλληφθέντες, και στη Νίκαια. Ιδιαίτερα, η περιοχή αυτή έχει μεγάλη σημασία στην υπόθεση, καθώς εκεί βρίσκεται η εταιρεία καθαρισμού πολυκατοικιών, στην οποία ανήκει το λευκό βαν που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν από το σημείο της δολοφονίας του δημοσιογράφου.

Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν πως η αστυνομία έχει σαφείς ενδείξεις ότι είναι πολύ πιθανό ο ένας από τους δύο συλληφθέντες να είναι ένα από τα άτομα που επέβαιναν στη μηχανή που προσέγγισε τον δημοσιογράφο.Οι συλλήψεις έγιναν σε Γέρακα και Νίκαια, ενώ οι Αρχές αναζητούν ακόμα ένα άτομο που σχετίζεται με τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Δείτε τις εικόνες που εξασφάλισε το Law and Order