Πε. Απρ 25th, 2024

Καταγγελία αναγνώστη: ”Πρέπει να μπει ένα τέλος με τις κλοπές μεταλλικών αντικειμένων”

Κοινοποίηση ειδήσεων

Καταγγελία αναγνώστη. 

Αγαπητοί φίλοι,

Ολοένα και σοβαρότερες διαστάσεις αποκτά το φαινόμενο των διαρρήξεων και κλοπών στην περιοχή της Βόχας, ακόμη και σε ώρες της ημέρας που οι πολίτες κινούνται ή είναι εντός των κατοικιών τους, όπως τα πρωινά και τα μεσημέρια. Στις Αρχές υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες πολιτών όπου μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι δεν έχουν αφήσει τίποτε στις αυλές των σπιτιών.

Εκτός από πολύτιμα αντικείμενα απο διαρρήξεις σπιτιών και καταστημάτων κλέβουν αυτοκίνητα, ποδήλατα, εργαλεία, γλάστρες, σκούπες, φρούτα απο τα δέντρα και οτιδήποτε βρούν στις αυλές των σπιτιών. Η παραβατικότητα ενισχύεται και απο το γεγονός της ύπαρξης ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ χώρων συλλογής “σκράπ” στην ευρύτερη περιοχή του Βέλου. Αυτο που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πως τα εν λόγο “σκραπατζίδικα” λειτουργούν ανενόχλητα. Πρέπει να ενισχυθεί με προσωπικό το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

Στο Κιάτο σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων, Συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 23χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε από αγρόκτημα, μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν.

Επιπλέον, ο ανωτέρω στερούταν αδείας ικανότητας οδήγησης, ενώ κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.