Σα. Μάι 4th, 2024

Κατατέθηκε υπερπλήρες το Ψηφοδέλτιο της «Συμμαχίας Νέων Σικυωνίων»

Κοινοποίηση ειδήσεων

Δυναμική συμμετοχή και κάλυψη σε τοπικά και κεντρικό ψηφοδέλτιο – Νεολαία και γυναίκες μπροστά, με πολύ υψηλά ποσοστά εκπροσώπησης

Κατατέθηκε σήμερα, Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023, το Ψηφοδέλτιο της «Συμμαχίας Νέων Σικυωνίων» στην Ηλεκτρονική Πύλη Υποψηφιοτήτων του Υπουργείου Εσωτερικών. Το ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον δήμαρχο Σικυωνίων –και εκ νέου υποψήφιο –ΣΠΥΡΟ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ, περιλαμβάνει πλήρες και στο ανώτατο επιτρεπτό όριο κεντρικό και πλήρη τοπικά συμβούλια σε όλες τις κοινότητες του δήμου Σικυωνίων.

Συγκεκριμένα, η στελέχωση του ψηφοδελτίου απέκτησε πανηγυρικό χαρακτήρα τις προηγούμενες μέρες, εξαιτίας της αθρόας προσέλευσης και της μεγάλης διάθεσης υποψηφίων να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την «Συμμαχία Νέων Σικυωνίων», συμπαρατασσόμενοι στο πλευρό του Σπύρου Σταματόπουλου. Τα μεγάλα έργα που έχουν υλοποιηθεί αλλά και το όραμα του δημάρχου Σικυωνίων για την πρόοδο και την ευημερία, για την πολιτιστική και πνευματική αναγέννηση του τόπου, αποτελούν, όπως αποδείχθηκε διαρκή πηγή έμπνευσης και εμπιστοσύνης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στα ψηφοδέλτια της ΣΥ.ΝΕ.ΣΙ. ο ένας στους δύο υποψηφίους είναι γυναίκα, ο 1 στους 5 είναι κάτω των 35 ετών και οι 3 στους 4 κάτω των 50 ετών!

Όλα αυτά υπογραμμίζουν το γεγονός που είχε διαφανεί από καιρό ότι παλιάστελέχη με μεγάλη εμπειρία και έργο, αλλά και ένα συντριπτικό ποσοστό νέων και γυναικών με όρεξη, μεράκι και διάθεση για πολλή δουλειά, συντάχθηκαν στις τάξεις της ΣΥ.ΝΕ.ΣΙ. επιδιώκοντας να συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία του δήμου Σικυωνίων και να ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ!

Ο Σπύρος Σταματόπουλος ευχαρίστησε προσωπικά έναν-έναν και μία-μία όλους και όλες, όσους και όσες ένωσαν τις δυνάμεις τους στην «Συμμαχία Νέων Σικυωνίων».Τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστή και η πλήρης σύνθεση του συνδυασμού που θα διεκδικήσει την ψήφο του σικυώνιου, στυμφάλιου και φενεάτικου λαού την 8η Οκτωβρίου!