Τε. Απρ 24th, 2024

Κατερίνα Ταγαρά: Μια δυναμική δικηγόρος για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Κορινθία

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πολλά νέα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής βρέθηκαν στο Ζάππειο την περασμένη εβδομάδα για τις εκδηλώσεις εορτασμού της 48ης επετείου ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, στο Φεστιβάλ για την 3η Σεπτέμβρη.

Μπορεί, άλλωστε, η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων να πήρε παράταση, αυτό-όμως- δεν σημαίνει ότι στελέχη, τα οποία ενδιαφέρονται να κατέλθουν υποψήφιοι στις επικείμενες εθνικές εκλογές δεν κινούνται…

Μεταξύ αυτών και η δικηγόρος Κατερίνα Ταγαρά, το όνομα της οποίας «ακούγεται» για υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Νομό Κορινθίας.

Πρόκειται για ένα νέο, άφθαρτο και δραστήριο στέλεχος, προερχόμενο από την κοινωνία, μια επιστήμονα που αγαπάει και νοιάζεται τον τόπο της και φυσικά γνωρίζει τα προβλήματα του Νομού Κορινθίας, ειδικά τα αγροτικά.

Σε ένα Νομό, σημειωτέον, που μπορεί να «βγάλει» ξανά έδρα το ΠΑΣΟΚ.

Η Κατερίνα Ταγαρά είναι στα «ραντάρ» της Χαριλάου Τρικούπη και εξετάζεται για να «λάβει» το «πράσινο φως» για την υποψηφιότητά της.

Όπως αναφέρουν τοπικά στελέχη, συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις που έχει θέσει στο γενικότερο πλαίσιο η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για ανανεωμένα και δυναμικά ψηφοδέλτια, με συνεισφορά και επιρροή στην κοινωνία.