Κυ. Απρ 28th, 2024

Κεντρική Ομιλία του Δημήτρη Κουτσούλη στην Τρίπολη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στο ασφυκτικά γεμάτο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Τριπόλεως. πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Κουτσούλη. Στο πλαίσιο της ομιλίας του, αναφέρθηκε στα διαχρονικά προβλήματα της Αρκαδίας, αλλά και γενικότερα της περιφέρειας Πελοποννήσου.  Μίλησε για τα προβλήματα στον τομέας της υγείας, στην αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, αλλά και την έλλειψη υποδομών. Σε μία συγκινητική ομιλία ο Δημήτρης Κουτσούλης αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία στην Τρίπολη, ενώ μπροστά στην αθρόα προσέλευση του κοινού, δεν έκρυψε τη συγκίνηση του. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην εκδήλωση βρέθηκαν και γονείς μαζί με τα παιδιά τους, στα ο οποία ο Δημήτρης, ως μαιευτήρας, ήταν αυτός που τους έδωσε την «πρώτη ανάσα».

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Παναγιώτης Δουδωνής, καθώς και ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική ομιλία, στην Κεντρική Πλατεία της Κυπαρισσίας.